Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Öğretmenler Günü'nde Anlamlı Mesajlar Verdi

24 Kasım Öğretmenler Günü Programı’na katılan Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Öğretmenler olarak insanlığın gelişimi ve en önemlisi de ilmin gençlere aktarılması gibi önemli bir görev ifa ediyorsunuz” diyerek öğretmenlerin gününü kutladı.

Öğretmenler Günü'nde Anlamlı Mesajlar Verdi
Öğretmenler Günü'nde Anlamlı Mesajlar Verdi Anadolu Havadis

Belediye Başkanı Ahmet Cin, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına katıldı. Öğretmenlerle sohbet ederek günlerini kuıtlayan Başkan Ahmet Cin, fuaye alanında tamamen öğretmenlerin hazırladığı resim sergisini gezdi. Ardından kutlama programının açılışında konuşan Ahmet Cin, öğretmenlerimizin insanlığın gelişimi ve en önemlisi de ilmin gençlere aktarılması gibi önemli bir görev ifa ettiklerini söyledi. Konuşmasında 15 Temmuz hain darbe girişiminde sokağa çıkan gençleri hatırlatan Başkan Ahmet Cin: “15 Temmuz darbe girişimi öncesi gençleri asosyal, siyasetle, ülkesiyle alakası olmayan kitleler olarak lanse ederlerdi. Ancak o darbe gecesi gençlerin bayrağına, dinine ve milletine nasıl sahip çıktıklarını gördük. Gençlerdeki bu hassasiyet siz öğretmenlerin eseridir.” şeklinde konuştu.

Pendik’te çok iyi bir öğretmen kadromuz var”

Programa İlçe Kaymakamı İlhan Ünsal’la birlikte katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, öğretmenlerin önemine değinerek günümüzde gelişmiş ülkelerin başarısının, iyi eğitim sistemlerinden kaynaklandığını vurguladı. Pendik’teki öğretmen kadrosuna da değinen Aytekin Yılmaz: “Öğretmeni güçlü olan ülke güçlü olur. Bunun bilincinde olarak Pendik’te çok iyi bir öğretmen kadrosuyla çalışıyoruz.” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren program şiir, müzik dinletisi ve emekli öğretmenlere plaket verilmesiyle sona erdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor