Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Pendik Belediyesinden Üniversitelilere Para Yardımı

Pendik Belediyesi şehir dışında üniversite kazanan 658 Pendikli öğrenciye nakit 750 TL'lik sosyal yardım ödemesine başladı.

Pendik Belediyesinden Üniversitelilere Para Yardımı
Pendik Belediyesinden Üniversitelilere Para Yardımı Anadolu Havadis

Yapılan uygulamada yaklaşık 2 bin başvuruyu değerlendiren Pendik Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü titizlikle yaptığı çalışmayla uygun kriterlerde ihtiyaç sahibi 658 öğrenciyi belirleyerek 750 TL maddi yardımda bulundu. Üniversite öğrencilerine destek olmak amacıyla başlatılan uygulamada 2015 yılından bu yana toplamda 4 bin 357 üniversite öğrencisine 3 milyon 266 bin TL para yardımı yapıldı.

Dezavantajlı Öğrenciler de Unutulmadı

Pendik Belediyesinin öğrencilere yönelik yardımları bununla da sınırlı değil. 2019-2020 Eğitim - Öğretim Döneminin başlamasına yakın yapılan çalışmayla ilçede ikamet eden dezavantajlı öğrencilere yönelik yardım faaliyetleri düzenlendi. Yetim ve engelli öğrencilere yönelik yürütülen çalışmayla 629 aileden 1.050 ilk, orta ve lise öğrencisine para ve kırtasiye yardımı yapıldı.

Eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek”

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Pendik’teki öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için okullarımıza yaptığımız yardımların yanı sıra öğrencilerimizin de eşit şartlara sahip olmalarını önemsiyoruz. Bu bağlamda dezavantajlı öğrencilerimize yönelik sosyal yardımlarımız daha da artarak devam edecek.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor