Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÜSKÜDAR ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ 1 YAŞINDA!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in “Beni en çok mutlu eden, en çok huzur bulduğum ve en çok heyecanlandığım projem” olarak nitelendirdiği Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi bugün 1. yılını kutladı.

ÜSKÜDAR ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ 1 YAŞINDA!
ÜSKÜDAR ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ 1 YAŞINDA! Anadolu Havadis
 
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve takım elbise
2018 yılının Eylül ayında hizmete başlayan, 3 Aralık 2018 Dünya Engelliler Gününde resmî açılışı yapılan insana dokunan eser Engelsiz Yaşam Merkezi 1 yılı geride bıraktı. Bine yakın vatandaşın katılımıyla gerçekleşen kutlamada çeşitli sergiler, gösteriler ve konserler yapıldı. Dikkat çeken kısım ise sergilerde eserleri, gösterileri ve konserlerin hepsini 1 yılda Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan öğrenciler gerçekleştirdi. 
Görüntünün olası içeriği: 4 kişi, gülümseyen insanlar
 
Başkan Türkmen, Engelli bireylerin yaptığı eserleri inceledikten sonra çok amaçlı konferans salonunda yapılan folklor, Müzik ve koro konserlerini izledi.
Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta, takım elbise ve iç mekan
Daha sonra engelli öğrencilerle birlikte 1.yıl pastasını kesen Başkan Türkmen, bu hizmetimiz beni çok mutlu ediyor. Bir yılda çok özel ve kaliteli hizmetlere sebep olan başta kurum müdürümüz Ömer Yiğit’e ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum, dedi.
Görüntünün olası içeriği: 8 kişi, gülümseyen insanlar, ayakta duran insanlar ve iç mekan
 
Kutlamada konuşma yapan Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ömer Yiğit, bugün 1 yıl sizi küçük gelebilir ama bizim için hizmet ettiğimiz yaklaşık 12 bin kişi demektir. Belediye başkanımız her zaman yanımızda, onun desteğiyle daha nice 3-5-10 yıllara diliyorum, dedi. 
 
Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve kalabalık
Konserler geç saatlere kadar devam ederken, Başkan Türkmen yoğun kalabalıkla tek tek selamlaşarak merkezden ayrıldı. Bizde Anadolu Havadis ailesi olarak bu eşsiz esere emek veren herkese teşekkür ediyoruz.
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor