Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Sancaktepe Belediyesi’nden Engelli İstihdamı İçin Örnek Proje

Sancaktepe Belediyesi Engelli bireylerin eğitim ve istihdamı konusunda önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Sancaktepe Belediyesi’nden Engelli İstihdamı İçin Örnek Proje
Sancaktepe Belediyesi’nden Engelli İstihdamı İçin Örnek Proje Anadolu Havadis

Engelli bireylerin insani koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri genel eğitim, mesleki eğitim, rehabilitasyon ve istihdam hizmetlerinin sağlanabilmesi amacıyla kısa adı “SETGEM” olan Sancaktepe Engelsiz Teknoloji Geliştirme Merkezi projesi Sancaktepe’de hayata geçiriliyor.

Sancaktepe Belediyesi’nde Engelsiz Teknoloji Geliştirme Merkezi Tanıtım Toplantısı 3 Aralık Salı günü gerçekleşti. Toplantı sonrası sahneye çıkarak türkü söyleyen Ayşegül isimli görme engelli kız renkli görüntülere sahne oldu.


Necmettin Erbakan Külliyesi’nde Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya AK Parti İstanbul Miletvekili Serkan Bayram, Sancaktepe Kaymakamı Adnan Çakıroğlu, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir ile çok sayıda engelli vatandaş katıldı. Sancaktepe Belediyesi’nde Engelsiz Teknoloji Geliştirme Merkezi Tanıtım Toplantısı’nda Ayşegül isimli görme engelli kız sahneye çıkarak türkü söyledi. Türkü söyleyen Ayşegül’ü Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü tebrik etti.


Toplantıda konuşan Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, “İlk başta duyduğumuzda çok heyecanlanmıştım. Bugün bu heyecanım 10 katına çıktı. Gerçekten İstanbul’da dünyada çok önemli bir projenin adımını atıyoruz. Ben Sancaktepe ile sınırlı tutmuyorum çünkü örnek olacak ve her yerde de el atılacak bir proje ile İnşallah tanışmış oluyoruz. Bu bizim her şeyden önce insanlık vazifemiz. Her şeyden önce bizim gönlümüzün, insanlığımızın gereği. Kapılarımızı hem teknolojiye hem de bütün İstanbul’daki bütün engelsiz kardeşlerimize açık. Ve bu vesile ile bugün 3 Aralık engelliler günümüz hayırlı olsun diyorum.

Bu proje ile engeliler içerisinde kalmayacak. Sınırlar ortadan kalkacak. Ve yetkilerin içerisinde yeni iş sahalarında kendi emeklerini kıymetlendirecekler. Biz buna bir kere canı gönülden inanıyoruz. Engellerini yıkacak kardeşlerimize yürekten inanıyorum. 18-45 yaş aralığı olan kardeşlerimiz hocalarımız eşliğinde eğitim alacaklar” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor