Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Her Atık Çöp Değildir

Tuzla Belediyesi geri dönüşüm hakkında bir yandan bilgilendirme, eğitim çalışmaları ve uygulamalar yaparken diğer yandan da geri dönüşüm atık toplama noktalarının yaygınlaştırılması konusunda çalışmalarına sistematik olarak devam etmektedir.

Her Atık Çöp Değildir
Her Atık Çöp Değildir Anadolu Havadis

Son dönemde yapılan çalışmalar ile “ Sıfır Atık “ ve “ Her Atık Çöp Değildir” sloganlarıyla sahada çalışmalarını yönlendiren ekiplerimiz 100 adet ev tekstil atık kumbaralarını şehrimizin farklı noktalarına yerleştirdiler. Bu kumbaralar ile toplanan malzemeler geri dönüşüm ile ekonomiye yeniden kazandırılıyor.
Geri dönüşüm çalışmalarının özellikle öğrencilerde oluşması için bir dizi etkinlik düzenlenmektedir. Özellikle çevre bilinci ve farkındalık oluşturmak için düzenlenen bu çalışmalar yoğun ilgi ve katılım ile devam etmektedir.
Okullarda çevre bilincini arttırmak için geri dönüşüm eğitimleri verilirken bir yandan da etkinlikler ile uygulamalara devam edilmektedir. Okullarda bitkisel atık yağ toplama yarışması ile öğrencilerimiz 1 Mayıs’a kadar devam edecek yarışmada başarılı olmak için iddialı bir şekilde çalışmaya devam ediyor.
Sadece okullarla sınırlı kalmayan geri dönüşüm çalışmaları saha çalışmaları ile evlere ulaştı.  Çevre koruma vakfı işbirliği ile evlere ulaşılıp konu hakkında broşür dağıtılıp bilgilendirmeler yapıldı.


Öte yandan Tuzla Belediyesi pil toplama çalışmasıyla önemli bir konuya sahip çıkmaya devam etmektedir. Atık piller için belediyemiz taleplere göre adreslerden toplanan pilleri teslim alıyor. 
Geri dönüşüm çalışmalarını yaygınlaştırmak için mahallelerimizde geri dönüşüm atık getirme noktalarımız yaygınlaştırılıyor. Geri dönüşüm atık toplama noktalarının konum bilgisi hakkında www.tuzla.bel.tr sayfasındaki ilgili haritalardan ve temizlik işleri müdürlüğümüzden bilgi alabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor