Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Müzik Akademisi Eğitimlere Başladı

Ümraniye Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez hayata geçirilen Müzik Akademisi faaliyetlerine başladı. Eğitimlerin sonunda Müzik Akademisi’nde başarılı olan öğrencilere sertifika verilecek.

Müzik Akademisi Eğitimlere Başladı
Müzik Akademisi Eğitimlere Başladı Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesi tarafından hayata geçirilen Müzik Akademisi projesi faaliyetlerine başladı. Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür ve Eğitim Merkezi ve Mahmut Celalettin Ökten Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen eğitimlerde; piyano, keman, gitar, bağlama, ud, kanun, ney, tambur, kabak kemane, Karadeniz kemençe, ritim, şan ve solfej dersleri veriliyor. Müzik Akademisi’nde hobi amaçlı hem de konservatuarlara hazırlık amaçlı eğitim veriliyor. Akademik amaçlı verilen eğitim Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Ümraniye Belediyesi Müzik Akademisi’nde 893 yetişkin ve çocuk eğitim görüyor. Geçtiğimiz günlerde Ümraniye Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi arasında imzalanan protokol uyarınca, dersler İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı hocaları tarafından veriliyor. Eğitimin yanı sıra; sınavlar ve teknik destek de konservatuarın hocaları tarafından gerçekleştiriliyor. Hafta içi ve hafta sonu verilen eğitimlerin sonunda sınavları başarıyla geçen öğrenciler, Ümraniye Belediyesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi onaylı sertifika almaya hak kazanacak. Akademide eğitimlerin ilk bölümü ocak ayında, ikinci bölümü ise haziran ayında tamamlanacak.

Akademide bünyesinde yer alan Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği koroları çalışmalarına devam ediyor. Ayrıca yine akademi bünyesinde yer alan müzisyenlerden bir de orkestra kurulacak. Koro ve orkestra dönem sonlarında konser verecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor