Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Başkan Yıldırım, Ümraniye Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Cumartesi günü açılışını yaptığı 1. Ümraniye Kitap Fuarı’nı ikinci günü akşamı da ziyaret ederek, standları dolaştı. Kitapseverlerin fuara olan yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yıldırım, “Ümraniye’de bu bir ilk oldu. İnşallah bundan sonra her yıl ilgi daha da artarak devam eder” dedi.

Başkan Yıldırım, Ümraniye Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti
Başkan Yıldırım, Ümraniye Kitap Fuarı’nı Ziyaret Etti Anadolu Havadis

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye Belediyesi tarafından ilk kez gerçekleştirilen 1. Ümraniye Kitap Fuarı’nı, fuarın ikinci gününde akşam saatlerinde ziyaret ederek, standları dolaştı. Fuar alanını dolaşırken yoğun ilgi ile karşılaşan Başkan Yıldırım, kitapseverlerin fuara olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Daha önce Ümraniye’de bir kitap fuarının açılmadığını hatırlatan Başkan Yıldırım, “Ben şahsen hiç yapılmadığı için bugüne kadar biraz endişe ediyordum. Niye yapılmamış acaba araştırılarak mı diye ama baktık ki bizde başta o düşünceye yanlış kapılmışız. Keşke 15 yıl evvel başlasaymış kitap fuarı ama bu bir ilk oldu. İnşaallah bundan sonra her yıl daha da artarak devam eder. Ben Ümraniye halkımıza, diğer vatandaşlarımıza, İstanbul’un diğer ilçelerinden gelen vatandaşlarımıza, çok çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir etkinlik. Kitap demek zaten bizim İslam’a göre Cenab-ı Hakk’ın gönderdiği Kuran-ı Kerim’de ilk ayet zaten oku ile başlıyor. Oku da neyle olur, işte kitapla olur. Yani başka söylenecek söz yok diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor