Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’nün Yeni Yıl Mesajı

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü Yeni yıl dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’nün Yeni Yıl Mesajı
Belediye Başkanımız Av.Şeyma Döğücü’nün Yeni Yıl Mesajı Anadolu Havadis

Her yeni yılın yeni bir umut olduğunu belirten Başkan Döğücü, 2020 yılına dair büyük umutlarının olduğunu ifade ederek “Hem ülkemiz hem de dünya için sıkıntılı süreçleri yaşadığımız 2019 yılında, birçok ortak sevinçte buluşmanın da mutluluğunu yaşadık. 2020 yılının başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum. Yeni yılda mazlum coğrafyalardaki zulmün son bulduğu, çocukların ölmediği bir dünya umut ediyorum. İnşallah 2020 ve sonrasındaki yıllar ülkemiz, İslam âlemi ve Sancaktepe’miz için daha güzel olur.

Yüzyıllardır hep birlikte yaşadığımız kardeşlerimizle, aynı ortak kaderi paylaştığımız ülkemizin Dünyada lider ülke olmasına katkı sağlamanın azmi içinde olmalıyız. Birlik ve beraberliğin en büyük gücümüz olduğunu unutmamalıyız.Her yeni yılın yeni bir umut olduğunu belirten Başkan Döğücü, 2020 yılına dair büyük umutlarının olduğunu ifade ederek “Hem ülkemiz hem de dünya için sıkıntılı süreçleri yaşadığımız 2019 yılında, birçok ortak sevinçte buluşmanın da mutluluğunu yaşadık. 2020 yılının başta ülkemiz olmak üzere, tüm dünyaya barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini diliyorum.

Yeni yılda mazlum coğrafyalardaki zulmün son bulduğu, çocukların ölmediği bir dünya umut ediyorum. İnşallah 2020 ve sonrasındaki yıllar ülkemiz, İslam âlemi ve Sancaktepe’miz için daha güzel olur. Yüzyıllardır hep birlikte yaşadığımız kardeşlerimizle, aynı ortak kaderi paylaştığımız ülkemizin Dünyada lider ülke olmasına katkı sağlamanın azmi içinde olmalıyız. Birlik ve beraberliğin en büyük gücümüz olduğunu unutmamalıyız. Bu duygularla; tüm Dünya üzerinde yaşanan tüm zulüm ve acıların sona ermesini, 2020 yılının yeni güzelliklerin yaşanacağı, umutların yeşereceği barış, kardeşlik ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ederim “. Bu duygularla; tüm Dünya üzerinde yaşanan tüm zulüm ve acıların sona ermesini, 2020 yılının yeni güzelliklerin yaşanacağı, umutların yeşereceği barış, kardeşlik ve huzur dolu bir yıl olmasını temenni ederim “dedi

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor