Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Başkan Yıldırım İşyeri Açan İş İnsanına Ruhsatı Kendi Elleri ile Verdi

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ümraniye’de yeni bir işyeri açan iş insanını bizzat ziyaret ederek işyeri ruhsatını kendi elleri ile verdi.

Başkan Yıldırım İşyeri Açan İş İnsanına Ruhsatı Kendi Elleri ile Verdi
Başkan Yıldırım İşyeri Açan İş İnsanına Ruhsatı Kendi Elleri ile Verdi Anadolu Havadis

Ümraniye’de iş hayatında önemli işler yapan Günerler Otomotiv’in sahibi Haydar Güner, yeni bir işyerinin ruhsatı için Ümraniye Belediyesi’ne başvuruda bulundu. Başvurusu sonuçlanan iş insanı Haydar Güner’in ruhsatını Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım bizzat götürerek kendi elleri ile verdi.

İş insanı Haydar Güner’e işyerinde ruhsatını veren Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Tüm çalışan kardeşlerime Allah kolaylık versin diyorum. Bugün buraya iş yeri sahibinizin ruhsatını takdim etmek ve kendisine teşekkür etmek için sizlerle bir aradayım. Çünkü açılan bu işyeri ile siz işçi kardeşlerimize istihdam sağladığı, ülkemiz ekonomisine de yoğun bir katkı sağladığı için özellikle teşekkür etmek ve ruhsatını bizzat vermek için geldik” şeklinde konuştu. İş yerini bizzat ziyaret ederek bu ruhsatı vermekten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Yıldırım, “Gelmişken de siz kardeşlerimize bu sıcak ortamda bir merhaba demek istedim. Hepimiz bu şehirde ve bu ilçede yaşıyoruz. Dolayısıyla yaşadığımız bu şehir ve ilçemizde birlikte yaşadığımız için ortak paydada buluşmamız gerekir. Sizler burada hayatınızı idame ederken aynı zamanda ülkemizin gelişmesine katkı sağlayarak önemli bir görevi yerine getirmiş oluyorsunuz. Belediye olarak sizlerin de emrindeyiz. Çünkü siz varsınız diye o belediye var. Belediyeler size hizmet etsin diye var. Hangi konuda ne talebiniz varsa belediyemiz açık, telefonlarımız 24 saat açık, kapılarımız sonuna kadar sizlere açıktır ve her konuda sizlerin emrinizde olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

İş insanı Haydar Güner de Başkan Yıldırım’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor