Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Anne-Çocuk Bilim Atölyesi’nde

Esenlerli anneler, Anne-Çocuk Bilim Atölyesi'nde çocuklarıyla birlikte hem bilimsel çalışmalar yapıyor hem de keyifli vakit geçiriyorlar.

Anne-Çocuk Bilim Atölyesi’nde
Anne-Çocuk Bilim Atölyesi’nde Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Türkiye’nin ilk bilim parkı unvanını taşıyan ve ortaöğretim düzeyinde yaptığı bilimsel çalışmalarla prestij kazanan Esenler Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Bilim Parkı’nda annelerle çocukları bir araya getirdi. Bilimsel aletlerle ve laboratuvarlarındaki fizik, kimya ve biyoloji alanlarındaki faaliyetlerle bilime iz bırakan Esenler Bilim Parkı bünyesinde kurulan Anne-Çocuk Bilim Atölyesi’nde anneler ve çocukları hem bilime el atıyor hem de birlikte güzel vakit geçiriyorlar.

Anne-Çocuk Bilim Atölyesi’nde anneler ve çocukları her hafta farklı bir konuda işbirliği içinde deneyler ve bilimsel çalışmalar yapıyorlar. Anne-Çocuk Bilim Atölyesi ile günümüzde teknolojik gelişmelere bağlı olarak azalan aile ve çocuk arasındaki etkileşimin artırılması ve bu sayede çocuğun eğitimine de olumlu yönde katkı sağlanması hedefleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor