Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Güneş Enerji Santralimizi Biliyor Musunuz?

Tuzla Belediyesi olarak 4200 m2’lik alan üzerine kurulu panelleriyle kamu alanında İstanbul’un en büyük güneş enerjisi santralini kurduğumuz Şelale Eğitim Parkı’ndaki enerji üretimimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Güneş Enerji Santralimizi Biliyor Musunuz?
Güneş Enerji Santralimizi Biliyor Musunuz? Anadolu Havadis

Yıllık 650MWh elektrik üreten güneş enerjisi santralimizin çevre dostu özellikleriyle 274 Ton karbondioksit salınımı engellediğini, güneş panelleriyle her yıl 25 bin ağacın kurtulmasını sağladığını biliyor musunuz?

Çevreye Duyarlı Gelecek Yatırımı…

Tuzla Belediyesinin çevre dostu, temiz enerji kaynaklarını diğer alanlarda da kullandığını belirten Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı yapılan çalışmalarla ilgili;  “ Karbon ayak izimizi düşürecek, temiz ve sürdürülebilir enerji kullanılması konusundaki proje ve yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Yapılan yatırımın geri dönüşünü sağlayabilen panellerle bu alanda öncü bir rol üstlendik. Geleceğin dünyasında en önemli konulardan birinin enerji olacağı bir dönemde, kendi enerjisini üreten bir ülke olmak adına her türlü enerji kaynaklarının mutlaka değerlendirilmesi gerektiğine inanıyoruz ve burada da bir öncülük yapmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi


Kamu alanında en büyük unvanını kazandıran 1386 adet 260Wp Polikristal PV panel sayısıyla dikkat çeken güneş enerjisi santrali, Tuzla Belediyesi’nin gelecek için yaptığı en önemli çevre ve enerji yatırımlarından birisi niteliğinde.

Konuyla ilgili hazırlanan videoya Instagram hesabımızdan buradaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor