Advert
Advert
en iyi casino siteleri

OLAĞANÜSTÜ HAVALARA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER

Esenler Belediyesi, kış aylarında hava muhalefetinin Esenler'deki hayatı olumsuz yönde etkilememesi için gerekli tüm tedbirlerini aldı.

OLAĞANÜSTÜ HAVALARA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER
OLAĞANÜSTÜ HAVALARA OLAĞANÜSTÜ ÖNLEMLER Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi, kış aylarında hava muhalefetinin Esenler’deki hayatı olumsuz yönde etkilememesi için gerekli tüm tedbirlerini aldı.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte Esenler Belediyesi, ilçedeki hayatın normal seyrinde ilerlemesi için hazırlıklarını yaptı. Elverişsiz hava şartlarının yaşanması durumunda Fen İşleri Müdürlüğü tuzlama ve yol açma ekipleri, 24 saat boyunca ilçenin belli noktalarında hazır bekletilecek. Ekipler, kar yağışı başladığı andan itibaren öncelikle ana caddelerde buzlanmaya karşı tuzlama ve yol açma çalışmaları yürütecek. Hava şartları normale dönene kadar teyakkuz hali devam edecek.

160 PERSONEL, 1.500 TON TUZ

Ekipler, olağanüstü hava şartları devam ettiği sürece nöbet tutacak. 8 tuzlama aracı, 6 akıllı kamyonet, 7 iş makinesi, 1 greyder, destekleyici birimlerden 19 araç ve çift vardiya halinde 160 personel, kışın olumsuz etkilerini en aza hissettirmek için sürekli görev başında olacak. Kar yağışı ile birlikte kapanma ihtimali olan güzergâhların açık tutulması için 1.500 ton tuz hazır bekliyor.

HER TÜRLÜ YARDIM VE DESTEĞE HAZIRIZ

Olumsuz hava şartlarının en az hissedilmesi için belediye olarak her türlü tedbiri aldıklarını söyleyen Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Yolda kalmışlara yardımdan, araç lastik değişimine, sokak hayvanlarının barınma ve gıda ihtiyaçlarının karşılanmasından yakıt sıkıntısı çekenlere, gıda ihtiyacı olanlar ve sokakta kalanlardan hasta nakillerine kadar akla gelebilecek her türlü sıkıntıda vatandaşlarımız belediyemizi arayabilirler” dedi.

ESTİM 24 SAAT HİZMETTE!

Hava muhalefetinden olumsuz etkilenen vatandaşlar, Esenler Belediyesi bünyesinde 24 saat aralıksız hizmet veren Esenler Toplumsal İletişim Merkezi’nin (ESTİM) 444 00 73 numaralı telefonunu arayabilirler. Bildirilen problemler, buradan hemen gerekli birimlere iletilecek ve çözüm üretilecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor