Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ASANSÖR BAKIMLARINI AKSATMAYAN KURUMLARA TEŞEKKÜR

Çekmeköy Belediyesi, vatandaşların can güvenliği için asansör bakımlarını aksatmadan yaparak aralıksız yeşil etiket kullanan site, fabrika ve kurumların yetkililerine teşekkür plaketi verdi.

ASANSÖR BAKIMLARINI AKSATMAYAN KURUMLARA TEŞEKKÜR
ASANSÖR BAKIMLARINI AKSATMAYAN KURUMLARA TEŞEKKÜR Anadolu Havadis

Çekmeköy Belediyesi, asansör bakımlarını düzenli olarak yaptıran site ve fabrika yöneticilerini belediyede misafir ederek, teşekkür plaketi takdim etti.  Toplantıya Teknoloji ve Sanayi Bakanlığı İstanbul İl Müdürü Ümit Ünal, Çekmeköy Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı ve RoyalCert Teknik Koordinatörü Muzaffer Yaşar katıldı.

Çekmeköy Belediyesi Teknik Başkan Yardımcısı Ömer Yazıcı, “Yapılarda asansörlerin periyodik muayeneleri kritik önem taşıyor. Düzenli kontrolleri yapılmayan asansörlerde; kat aralarında kalma, çalışmama ve hatta yüksek katlardan zemine düşme gibi can yakan olaylar yaşanıyor. Çocuklarımızın, ailelerimizin asansör kullandığını düşünürsek önce insan olarak sonra da yönetici olarak sorumluluk hissediyoruz. Bu nedenle konunun uzmanı yöneticilerle sürekli olarak ilçe halkını bilgilendiriyoruz. Bu süreçte bazı kurum ve kuruluşların hassasiyetlerine şahit olduk ve teşekkür etmek istedik,” dedi.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın da selamlarını ileten Başkan Yardımcısı Yazıcı, ilerleyen dönemde ilçede bulunan tüm sitelerin yöneticilerini, işyeri sahiplerini ve kurum yöneticilerini kapsayan bilgilendirme yapacaklarını söyledi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor