Advert
Advert
en iyi casino siteleri

1.5 Milyondan Fazla Misafir Ağırladık!

Misafirlerimizin aileleriyle ve sevdikleriyle dört mevsim keyifli zaman geçirdikleri 7 sosyal tesisimizde her gün yaklaşık 5 bin kişiyi ağırlıyoruz. Lezzetin mimarı aşçılarımızın ellerinden çıkan leziz alternatifleriyle, 140 kişilik ekibimizin güler yüzle karşıladığı misafirlerimizin sayısı 2019’da 1 buçuk milyonu aştı.

1.5 Milyondan Fazla Misafir Ağırladık!
1.5 Milyondan Fazla Misafir Ağırladık! Anadolu Havadis

ZENGİN MENÜ SEÇENEKLERİ
Kurduğu sosyal tesislerle ziyaretçilerinin beğenisini kazanan Tuzla Belediyesi hizmet alanındaki öncü projelerine aralıksız devam ediyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın daima önem verdiği daha sosyal bir Tuzla çalışmalarının bir parçası olan sosyal tesislerimizde, kebaptan pideye, tavuktan sebzeye, balıktan köfteye, pilavdan sulu yemeklere, başta Anadolu olmak üzere farklı mutfakların zenginliklerini yansıtarak hazırlanan doyumsuz menüler, güler yüzlü ekibimiz tarafından misafirlerimizin beğenisine sunuluyor.

AMACIMIZ EKONOMİ VE KALİTEYİ BİR ARADA SUNMAK
Dr. Şadi Yazıcı sosyal tesislerin kuruluş ve faaliyet amacını şu sözlerle açıklıyor: “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için durmadan çalışıyoruz. Tesislerimizin hiçbirinde kâr amacı gütmüyoruz. Bizim tek amacımız sosyal tesislerimizde uygun fiyatla en iyi hizmeti sunabilmek. Tuzla Belediyesi’nin kendi imkân ve olanaklarıyla işletilen sosyal tesislerimizin her birinde, herkes için eşit ve en iyi hizmet kalitesini sunmaya çalışıyoruz.” 

Tüm bu güzide hizmetlerden yararlanabileceğiniz Tuzla Belediyesi’nin ayrıcalıklı sosyal tesislerle ilgili konum ve ulaşım bilgilerine bu bağlantıdan erişebilirsiniz.

TUZLA BELEDİYESİ SOSYAL TESİSLERİMİZ
Palmiye Sosyal Tesisleri
Ay Yıldız Sosyal Tesisleri
Orhanlı Sosyal Tesisleri
Aydıntepe Sosyal Tesisleri
Şifa Park Sosyal Tesisleri
Şelale Park Sosyal Tesisleri
+1 Cafe

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor