Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ümraniye’de Kaldırım İşgaline Geçit Yok

Ümraniye Belediyesi, vatandaşların kaldırımları daha rahat bir şekilde kullanabilmesi için kaldırım işgallerine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ümraniye’de Kaldırım İşgaline Geçit Yok
Ümraniye’de Kaldırım İşgaline Geçit Yok Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye’deki bazı cadde ve sokaklarda işletmeler tarafından yapılan kaldırım işgallerine geçit vermiyor. Vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdüren Ümraniye Belediyesi Zabıta ekipleri, gün boyunca cadde ve sokaklarda denetim yapıyor. Bu çalışmalar sırasında işletmelere ait kaldırımı işgal eden duba, flama ve reklam içeren tabelalar tek tek toplanarak ekip araçlarına yükleniyor. Yapılan ikazlara rağmen kaldırımları işgal eden işletmelere ise Kabahatler Kanunu’na göre cezai işlem uygulanıyor.

Sütçü İmam Caddesi üzerinde kaldırım işgallerine yönelik yapılan çalışmaların ardından konuşan Zabıta Memuru Ali Doğan, “Yayaların gelişine, geçişine engel teşkil eden duba, flama ve tabelaları kaldırıyoruz. Bu işgaller nedeniyle halkımız rahat yürüyemiyor. Biz de bunların kaldırılmasına yönelik çalışmalarımızı gün boyunca sürdürüyoruz. Bu çalışmaları her gün tekrarlıyoruz. Vatandaşları ikaz etmemize rağmen tekrar kaldırımlara koyuyorlar, biz tekrar bu çalışmaları yaparak kaldırıyoruz. Eğer devam eden işgallerimiz fazla olursa ve tekrarlanırsa cezai işlem uyguluyoruz” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor