Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Antrenör eğitimleri Pendik`te yapıldı

Pendik, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TUFAD) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Futbol Antrenörleri Sürekli Gelişim Semineri`ne ev sahipliği yaptı. Şube Başkanı Hasan Aslan, seminere katkılarından dolayı Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin`e teşekkür etti.

Antrenör eğitimleri Pendik`te yapıldı
Antrenör eğitimleri Pendik`te yapıldı Anadolu Havadis

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TUFAD) İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Futbol Antrenörleri Sürekli Gelişim Semineri, Pendik`te yapıldı. Seminer, Pendik Belediyesinin tahsis ettiği Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi ve 100. Yıl Parkı Futbol Sahası`nda teorik ve uygulamalı olarak iki aşamalı gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’yla başlayan seminerin açılış konuşmasını İstanbul Şube Başkanı Hasan Aslan gerçekleştirdi. Aslan, desteklerinden ötürü Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin`e teşekkür ederken seminere katkılarından dolayı Başkan Ahmet Cin adına Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Hakkı Aysan`a plaket takdim etti.

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi`nde yapılan teorik eğitimde Marmara Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Turgay Biçer, “Futbolda Psikoloji, Dayanıklılık ve Performans” konularında bilgiler verdi. İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Dr. Ömer Can Göksu, “Futbolda Periyodizasyon Eğitimi” verirken Antrenörler Rasim Kara ve Şehmus Demir, “Kalecilerde Düzeltici Egzersiz ve Örnek Antrenman Modelleri”ni anlattı. 100. Yıl Parkı Futbol Sahasında yapılan eğitimde ise Marmara Üniversitesi Öğretim Üyeleri Dr. Kamil Erdem ile Doç. Dr. Mehmet Yorulmazlar, “Futbolda Hücum ve Savunma Geçişleri”ni uygulamalı olarak anlattı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor