Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs

Esenler Belediyesi, 26 Nisan Pazar günü yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) girecek adaylara ücretsiz kurs hizmeti veriyor.

Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs
Engelli Memur Adaylarına Ücretsiz Kurs Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Engelliler Koordinasyon Merkezi (ESENKOM) ve Esenler Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde engellilere yönelik gerçekleştirilen kurs hizmeti kapsamında; engelliler alanlarında uzman öğretmenler tarafından dersler alarak, 26 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (EKPSS) hazırlanıyorlar. Her hafta cumartesi ve pazar günleri 10.00 ile 17.00 saatleri arasında, Menderes Mahallesi’ndeki Çocuk Sokağı’nda yer alan Esma Biltaci Anne Çocuk Kampüsü içindeki Annemle Okuyorum Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen kursta; Türkçe, Matematik, Tarih, Coğrafya gibi genel yetenek derslerinde eğitimler veriliyor. Kurs kapsamında işitme engelli memur adayları için de dersler işaret diliyle anlatılarak kolaylık sağlanıyor.

27 öğrencinin faydalandığı kurs, 29 Mart tarihine kadar her hafta cumartesi ve pazar günleri devam edecek. Kursa katılmak isteyen aday öğrenciler, 444 00 73(dahili 7312) numaralı telefondan detaylı bilgi alabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor