Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Ahmet Özhan ‘Aşk-ı Muhabbet’e Konuk Oldu

Tasavvuf müziğinin usta ismi Ahmet Özhan ve sanatçı Feyzullah Çelebi, "Aşk-ı Muhabbet " programında dinleyicilere keyifli dakikalar yaşattı.

Ahmet Özhan ‘Aşk-ı Muhabbet’e Konuk Oldu
Ahmet Özhan ‘Aşk-ı Muhabbet’e Konuk Oldu Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi’nin düzenlediği “Aşk-ı Muhabbet” programı tasavvuf musikisinin güçlü sesi Ahmet Özhan’ı ve sanatçı Feyzullah Çelebi’yi bir araya getirdi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen programda, Özhan ve Çelebi’nin birlikte seslendirdikleri şarkılar dinleyicileri adeta mest etti

.

Ahmet Özhan okuduğu “Vücud İkliminin Sultanı Sensin”, “Esselam Ey Ahmed-i Muhtar Olan Son Nebi” ve “Kerim Allah Rahim Allah Aman Allah” gibi eserlerle Esenler halkına güzel bir gece yaşattı. Gecede Özhan’a eşlik eden Feyzullah Çelebi’nin okuduğu gazel ve eserler de ayakta alkışlandı.

Tasavvuf Musikisinin Kutup Yıldızı

Çelebi, Ahmet Özhan’ın tasavvuf müziğine büyük katkısı olduğunu belirterek “Kıymetli büyüğüm, değerli hoca uzun yıllar musikimize, tasavvuf müziğine ciddi bir repertuar ve katkı sunmuştur. Tasavvuf musikisinin kutup yıldızı oldu. Biz kendilerinden hep istifade ettik ve ediyoruz. Ben kendisine teşekkür eder ve bu sahneyi birlikte paylaştığımız için ev sahibi olan Esenler Belediyesi’ne de teşekkürlerimi sunarım.” dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor