Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Kültür Sanat Etkinlikleri Şehir Ekranı Tv’de

Esenler Belediyesi Koronavirüs salgınına karşı sosyal medyada #evdekal etiketiyle başlatılan kampanyaya destek vererek, kültür sanat etkinliklerini dijital ortamda sanatseverlerin beğenisine sunuyor.

Kültür Sanat Etkinlikleri Şehir Ekranı Tv’de
Kültür Sanat Etkinlikleri Şehir Ekranı Tv’de Anadolu Havadis

Yeni tip Koronavirüsten (Kovid-19) etkilenen ülkelerde kamusal ve sosyal hayata yönelik kısıtlamalar sebebiyle kültür sanat dünyasındaki birçok faaliyet de durma aşamasına ulaştı. Türkiye’de salgına karşı #evdekal etiketiyle başlatılan kampanyaya destek amacıyla evden takip edilebilecek birçok etkinlik, sanatseverlerin beğenisine sunuluyor. Bu kapsamda Esenler Belediyesi de kültürel etkinliklerini, Şehir Ekranı TV üzerinden dijital ortamda izleyicisine ulaştırıyor.

17 Mart Salı akşamı “Türkü Gecesi” programıyla başlayan canlı yayınlar hız kesmeden devam ediyor. “Bi Takım İnsanlar” tiyatro topluluğunun skeçleri, “Ömer Döngeloğlu ile Miraç Kandili Özel Yayını”, “Türkü Gecesi”, “Saliha Erdim ile Aile Sohbetleri”, “Ömer Tuğrul İnaçer ile Tasavvuf Sohbetleri”, “Ahmet Yenilmez ile Vefatının Yıldönümünde Muhsin Yazıcıoğlu” ve “Erhan Altınok ile Vatan Uğruna” programları Şehir Ekranı TV’nin canlı yayınlarıyla izleyiciyle buluşacak.

Şehir Ekranı TV bu süreçte çocukları da unutmadı. Çocuklar için hafta sonları birbirinden eğlenceli çocuk filmleri online gösterilecek. Cumartesi saat 13.00’te “Köstebekgiller Perili Orman”, pazar günü saat 13.00’te ise “Köstebekgiller 2: Gölgenin Tılsımı” filmleri çocuklarla buluşacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor