Advert
Advert
en iyi casino siteleri

MASKE DAĞITIMININ KAPSAMI GENİŞLETİLİYOR

Personeli için kendi imkanlarıyla maske üreten Pendik Belediyesi, dağıtım kapsamını genişleterek muhtarlara ve yardımcılarına da maske teslim etmeye başladı. Vatandaşlar ise ücretsiz maskeyi E-Devlet üzerinden temin edebiliyor.

MASKE DAĞITIMININ KAPSAMI GENİŞLETİLİYOR
MASKE DAĞITIMININ KAPSAMI GENİŞLETİLİYOR Anadolu Havadis

Tamamen kendi imkanlarıyla maske üreterek personeline dağıtan Pendik Belediyesi, artık muhtarlar ve yardımcıları için de maske yapıyor. Hüseyin Vassaf Bilgi Evi ve Spor Merkezi’nde üretilen “kullan-at” tipi maskeler 36 mahalledeki muhtarlıklara teslim edilmeye başlandı. Böylece muhtarlıklardaki Koronavirüs (COVID 19) Salgınına karşı alınan önlemlere bir yenisi daha eklenmiş oldu. Düzenli olarak verilecek maskelerle muhtarlar ve yardımcıları artık daha sık maske değiştirebilecek.

Vatandaşlar maskelerini E-Devlet üzerinden temin edebiliyor
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Sağlık Bakanlığının aldığı karar doğrultusunda 20-65 yaş arasındaki her vatandaş E-Devlet üzerinden ücretsiz olarak maske alabiliyor. Her hafta 1 paket içerisinde yer alan 5 maske, PTT Kargo tarafından ücretsiz olarak dağıtılıyor. Vatandaşlar E-Devlet üzerinden T.C. Kimlik Numaraları, ad soyad, aile, iletişim bilgileri ve adres girerek maske başvurusunda bulunabiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor