Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Liseli Gencin Belediyeden İsteği 23 Nisan’da Yerine Getirildi

Ümraniye Belediyesi’ni arayarak nota sehpası isteyen liseli gencin isteği 23 Nisan’da yerine getirildi. Nota sehpası getirildikten sonra evinin balkonunda kemanı ile duygularını notalara döken genç kız, 23 Nisan’da renkli görüntüler oluşturdu.

Liseli Gencin Belediyeden İsteği 23 Nisan’da Yerine Getirildi
Liseli Gencin Belediyeden İsteği 23 Nisan’da Yerine Getirildi Anadolu Havadis

Ümraniye’de oturan lise öğrencisi Sude Yüksel, Ümraniye Belediyesi’ni arayarak keman çaldığını ve nota sehpasına ihtiyaç duyduğunu belirtti. Bu istek üzerine Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın talimatı ile harekete geçen ekipler, lise öğrencisi Sude Yüksel’e 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda istediği nota sehpasını kapısına kadar götürdü. Belediyenin hediye ettiği nota sehpasını alınca büyük mutluluk yaşayan genç kız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda büyük bir mutluluk yaşadı. Kemanı ile “Ölürüm Türkiyem” şarkısını çalan Sude Yüksel, apartman girişinde de “İstiklal Marşı”nı notalara döktü.

Sude Yüksel, “Belediyemizden böyle bir sehpa talep ettim ve çok teşekkür ediyorum hemen getirdiler. Talebimi karşıladılar, çok sağ olsunlar” şeklinde konuştu. Kemanıyla seslendirdiği parçalar için de konuşan Sude Yüksel, “ 23 Nisan nedeniyle böyle bir şey yaptık. Eğer beğenilirse çok mutlu olurum. Herkesin 23 Nisan bayramını kutluyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor