Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Başkan Ahmet Cin'den Ramazan öncesi ödeme talimatı

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, koronavirüs mücadelesi için sahada çalışan personellerine 1000 TL ödenmesi talimatını içeren kararı imzaladı. Kararın imzalanmasıyla birlikte Ramazan ayı öncesi ödemeler yapılmış oldu.

Başkan Ahmet Cin'den Ramazan öncesi ödeme talimatı
Başkan Ahmet Cin'den Ramazan öncesi ödeme talimatı Anadolu Havadis

 

Pendik Belediyesi koronavirüs (Covid 19) ile mücadeleyi yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sahada çalışan belediye personelleri; Temizlik İşleri, Sosyal Destek Hizmetleri, Zabıta, Destek, Park Bahçeler ve Fen İşleri Müdürlükleri çalışanlarından oluşuyor. Sahada büyük bir özveriyle çalışan personele yönelik daha önce 1000 TL ikrameye vereceğini açıklayan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, ödemelerin yapılmasını içeren kararı imzaladı. Kararın imzalanmasıyla birlikte Ramazan ayı öncesi ödemeler yapılmış oldu.

Hepsini alkışlıyorum”

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, “Sahada çalışan arkadaşlarımız büyük bir özveriyle şehrimize ve insanımıza yönelen tehdit, ortaya çıkmadan yok etmeye çalışıyorlar. Bu özveriyi maddi olarak da destekleme kararı almıştık. Ramazan ayı öncesi ödemelerin yapılması için talimatı verdim. Pek çok arkadaşımız saha görevi olmadığı halde, hiçbir beklentiye girmeden sahada çalışmak istiyor. Hepsini alkışlıyorum.”dedi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor