Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Esenler’de Ramazan Konserleri Başladı

Esenler Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayına özel düzenlediği meydan konserleri, bu yıl dijital platformlara taşındı. Ramazan’ın manevî iklimini yaşatan konserler Şehir Ekranı TV’de izleyenlerle buluşuyor.

Esenler’de Ramazan Konserleri Başladı
Esenler’de Ramazan Konserleri Başladı Anadolu Havadis

Ramazan coşkusu, Esenler’i tüm güzellikleri ile kuşattı. Her yıl Ramazan ayına özel meydan ve caddelerde düzenlenen kültürel etkinlikler, korona virüs pandemisi sebebiyle bu yıl dijital platformlara taşındı. Esenler Belediyesi’nin internet üzerinden yayın yapan kanalı Şehir Ekranı TV’de birbirinden değerli sanatçılar, Ramazan’a özel konser programlarıyla izleyicilerle buluşuyor.

Ramazan ayı boyunca her akşam saat 22.00’de başlayan konser programlarının ilki, ESEV Tasavvuf Müziği Topluluğu’nun konseriyle başladı. İkinci gün programa katılan Fırat Türkmen ve Ahmet Fescioğlu, söyledikleri ilahilerle izleyicileri mest etti. Ezgi konseriyle üçüncü gün programa katılan “Grup Yürüyüş”, tasavvuf müziğinin huzur veren ezgilerini seslendirdi. Ramazan’ın dördüncü günü sahne alan “Grup Ahir”, evvelden ahire ömürlük türkülerle dinleyenlerin kulaklarının pasını sildi. Gecede söylenen “Seyreyle Güzel”, “Ne Ağlarsın” ve “Yüce Dağ Başında Yanar Bir Işık” gibi birbirinden güzel türküleri seslendiren Grup Ahir, izleyenlerin beğenisini kazandı.

Ramazan’ın duygu yüklü atmosferi Şehir Ekran Tv’de düzenlenen programlarla izleyicilerin evlerine taşınıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor