Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BAŞKAN POYRAZ’DAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz yirmi yıldır engelli evlatlarına tek başına bakan Emine Yeşilırmak’ı ziyaret ederek Anneler Günü’nü kutladı.

BAŞKAN POYRAZ’DAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ
BAŞKAN POYRAZ’DAN ANNELER GÜNÜ ZİYARETİ Anadolu Havadis

Çekmeköy Mehmet Akif Mahallesi’nde yaşayan 66 yaşındaki Emine Yeşilırmak  iki engelli çocuğuna yirmi yıldır tek başına bakıyor. 20 yıl önce eşini kaybeden Emine hanımın 46 yaşındaki oğlu Hüseyin ve 43 yaşındaki kızı Munise’ye göz bebeği gibi bakıyor. Hüseyin 12 yaşında, Munise 17 yaşında yakalandıkları hastalıkla yatağa bağlı kaldılar.

10-16 Mayıs Engelliler haftası ve 10 Mayıs Pazar Anneler Günü öncesinde Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Emine hanımı evinde ziyaret etti. Başkan Poyraz, Emine hanımın anneler gününü tebrik edip çocukları için kendisine iki hasta yatağı hediye etti.

Başkan Poyraz”  Anneler Günü ve 10-16 Mayıs Engelliler haftası öncesinde Emine annemizi ziyaret edip hayır duasını aldık. Anneler Günü’nü kutlayıp evlatları için kendisine iki hasta yatağı hediye ettik. Rabbim kendisinden razı olsun. Emine annemiz toplumumuza örnek bir hayat sürüyor. 20 yıldır evlatlarına göz bebeği gibi bakıyor. Rabbim ondan razı olsun,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor