Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BERBER VE KUAFÖRLER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Pendik Belediyesi ekipleri, önümüzdeki hafta açılacak berber ve kuaförlerde dezenfekte çalışması başlattı. Berberler Odası Başkanı Sadık Türker, memnuniyetini dile getirerek “Salgına yönelik hassasiyetinden ötürü Başkanımız Ahmet Cin’e teşekkür ederim.” dedi.

BERBER VE KUAFÖRLER DEZENFEKTE EDİLİYOR
BERBER VE KUAFÖRLER DEZENFEKTE EDİLİYOR Anadolu Havadis

Koronavirüs Salgını nedeniyle hizmete ara veren kuaför ve berberler, 11 Mayıs Pazartesi gününden itibaren yeniden hizmet verecek. Bu kapsamda Pendik Belediyesi ekipleri, kentte bulunan 1.000’e yakın berber ve kuaförde dezenfekte çalışması başlattı. 5 ayrı ekip, önce Koronavirüs’e karşı etkili kimyasalla dükkanları baştan aşağı dezenfekte ediyor.

Çalışma sonunda ise işletme sahibine maske veriliyor. Ayrıca dükkanların içine ve dışına “Dezenfekte edilmiştir”, “Maskeni Tak” ve “Sosyal Mesafeni Koru” etiketleri yapıştırılıyor.

Öte yandan ilk gün ekiplere eşlik eden Pendik Erkek ve Kadın Berberleri Odası Sadık Türker, çalışmadan duydukları memnuniyeti dile getirerek “Esnafımıza ve salgına yönelik hassasiyetinden ötürü Belediye Başkanımız Ahmet Cin’e teşekkür ederim.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor