Advert
Advert
en iyi casino siteleri

KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR !

Tuzla Belediyesi, kan stoklarının azalması üzerine Kızılay tarafından yapılan kan bağışı çağrısına uyarak, Tuzla Kızılay Şubesi ile kan bağışı kampanyası düzenledi. Kan bağışı çağrısı üzerine kampanyaya destek veren duyarlı vatandaşlarımızı, kan vermek için geldikleri kan bağışı noktasında Kızılay ekipleri karşıladı.

KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR !
KAN BAĞIŞI HAYAT KURTARIR ! Anadolu Havadis

“KAN STOKLARI DÜŞTÜĞÜ İÇİN BU KAMPANYAYI DÜZENLİYORUZ”
Etkinliğe katılan Tuzla Belediye Başkanı Dr.Sadi Yazıcı, “Çok önemli bir kampanya. Covid-19 nedeniyle kan veren vatandaşlarımızın sayısının azalması, ülkemizdeki kan stoklarının düşmesine neden oldu. Covid-19’un dışında süren hayatın olduğu ve bu süren hayat boyunca da başta cerrahi müdahaleler olmak üzere, kan ihtiyacı olan birçok hastamızın olduğunu düşünerek, bu süreçte düşen kan stoklarının eski seviyesine getirebilmesi için kan bağışı düzenliyoruz” dedi.

“COVİD-19 HASTALIĞINI GEÇİRENLERİ DE DAVET EDİYORUM”
Türkiye’de kan bağışı kampanyasını en tecrübeli şekilde Kızılay’ın yaptığını belirten Yazıcı şunları söyledi: “Bir baba, bir hekim, toplumun bir bireyi ve bir belediye başkanı olarak rica ediyorum; mümkünse herkesi kan vermeye davet ediyorum. Çünkü birçok insanın buna ihtiyacı var. Birçok insanın hayatı kurtulacak. Aynı zamanda duyarlılıkla birlikte Covid-19’u geçirmiş olan vatandaşlarımızın, en son negatif sonucunu öğrendikten 28 gün sonra plazma bağışıyla birlikte, Kartal Kızılay Kan Merkezi’nde kan bağışı yaparak, birçok Covid-19 hastasının da iyileşmesine katkı sunmaya çağırıyoruz. Covid-19 hastalığını da geçiren vatandaşları da bu duyarlılığa davet ediyorum.”
Tuzla Belediyesi, başarıyla sürdürdüğü COVID 19 mücadele sürecini kan bağışı kampanyasıyla genişleterek hayatın her alanında çalışmalarına devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor