Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Başkan Yıldırım Vatandaşların Bayramını Kutladı

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, Ramazan Bayramı’na girerken haftanın son gününde önce sokaklardaki vatandaşlarla daha sonra da belediye personeli ile bayramlaştı. Başkan Yıldırım ayrıca Ümraniye Belediyesi’nin çocuklar için gerçekleştirdiği ‘Muhteşem Cuma’ isimli programa katılarak çocuklara sürpriz yaptı.

Başkan Yıldırım Vatandaşların Bayramını Kutladı
Başkan Yıldırım Vatandaşların Bayramını Kutladı Anadolu Havadis

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, bayram öncesi haftanın son gününde yoğun bir gün geçirdi. Alemdağ Caddesi’ne giderek vatandaşların arasına giren Başkan Yıldırım, sosyal mesafe kurallarına bağlı kalarak sokaklara çıkan vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Yıldırım, ihtiyaçları için sokaklara çıkan çok sayıda vatandaşı selamlarken, esnafı da ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde kalan çocuklara da bir sürpriz yaparak, Ümraniye Belediyesi’nin çocuklar için hazırladığı ‘Muhteşem Cuma’ isimli sosyal medya üzerinden yayınlanan programa katıldı. Programda çocuklara verilen görev oyunları ile sürpriz hediyeler dağıtılırken, bu sürprizlerden biri de Başkan Yıldırım’dan geldi. Yıldırım, görev oyununa katılan ilk 100 çocuğa 4 GB’lık internet hediye etti.

Programın ardından Ümraniye Belediyesi’nde çalışan personelle bayramlaşan Başkan Yıldırım, bir de mesaj yayınlayarak vatandaşların bayramını kutladı. Başkan Yıldırım,  “Sevgili Ümraniyeliler, sevgili hemşehrilerim. Bu sene Ramazan Bayramımızı evde geçiriyoruz. Ramazan ayımız güzel geçmiştir inşallah. Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle iki aydır evlerdeyiz. Bilhassa 65 yaş üstündeki vatandaşlarımız  kısmen de olsa son iki haftadır üçer, dörder saatlik aralarla dışarı çıkma fırsatı buldular. Tabi kolay olmadı ama hayatımız daha önemli biliyorsunuz, canımız daha önemli. Ben buradan bütün Ümraniyeli hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Bütün güzellikler sizlerin olsun diyorum. Ramazan Bayramınız mübarek olsun” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor