Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BAYRAM SÜRPRİZİ YÜREKLERİ ISITTI…

Bu yıl Ramazan Bayramını evlerimizde karşıladık. Ramazan ayının huzur veren iklimi ile insanlık için güzel günler dualarımızla eriştiğimiz Ramazan Bayramı, hatırlama ve paylaşma duygularının güzelliğini yüreklerde estirdi. Sokağa çıkma düzenlemesiyle dışarıda olan 65 yaş üstü büyüklerimizi Ramazan Bayramı’nın ilk gününde güneşli güzel bir hava karşıladı

BAYRAM SÜRPRİZİ YÜREKLERİ ISITTI…
BAYRAM SÜRPRİZİ YÜREKLERİ ISITTI… Anadolu Havadis

Tuzla Belediyesi büyüklerimizi unutmayarak onlar için özel bir etkinlik düzenledi. 65 yaş üstü büyüklerimizi, sokağa çıkma yasağı kısıtlamasının kalktığı bayramın birinci gününde karanfil, bayram lokumu ve kahveden oluşan bayrama özgü ikramlarla karşılayan Tuzla Belediyesi, Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın bayram mesajlarını da kendilerine iletti. Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen etkinlikte büyüklerimizin bayram sevinci görülmeye değerdi.
Bayram sürprizleriyle büyüklerimizi karşılayan Tuzla Belediyesi, ilçe genelinde 14.00 – 20.00 saatleri arasında etkinliğini sürdürdü. Tuzla genelinde parklarda, yürüyüş alanlarında ve sahilde güneşli havanın tadını çıkaran büyüklerimiz, hoş sohbet etme fırsatını da yakaladılar.


Karanfiller ve bayram ikramı sürprizleriyle karşılaşan 65 yaş üstü büyüklerimiz, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’ya çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek unutulmadıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı evlerinde kalarak sürece katkıda bulunan büyüklerimize teşekkür ederek evde kal çağrılarını yineledi. “Bu aziz millete hizmet etme fırsatını veren Allah’a hamd ediyorum. Daha güzel günlerde buluşacağız. Milletimizle omuz omuza dayanışma ile bugünlere eriştik. Birlikteliğimizi ve mücadelemizi normalleşme sürecinde de sürdürüp bayramları hep birlikte yan yana, can cana karşılayacağız. Vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum, herkese hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.


Tuzla Belediyesi Covid 19 sürecinde evde kalan büyüklerimiz için kısıtlamanın kalktığı gün de Türkiye’nin ilk sosyal mesafeli etkinliği olan Vefa Festivalini düzenleyerek Coşkun Sabah şarkılarına eşlik etmelerini sağlamıştı. Toplumsal hafızamız olan büyüklerimiz için zorlu süreçte etkinliklerimiz ve projelerimiz devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor