Advert
Advert
en iyi casino siteleri

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI

Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinde şehitler rahmetle ve minnetle anıldı

15 TEMMUZ  ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI
15 TEMMUZ  ŞEHİTLERİ DUALARLA ANILDI Anadolu Havadis

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde şehitler tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy’de de çeşitli anma törenleriyle anıldı.  Çekmeköy Kaymakamlığı ve Çekmeköy Belediyesi’nin düzenlediği anma etkinlikleri kapsamında ilk olarak; 15 Temmuz sabahı Taşdelen Sultan Murat Caddesi’nde 15 Temmuz gecesi yaşananları gözler önüne seren fotoğraflar sergisi açıldı.

Anma etkinlikleri akşam Taşdelen Cemal Güngör Parkı amfi tiyatro alanında devam etti.

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen törene, AK Parti İl Başkanı Bayram Şenocak, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Cenap Yağmur, Yeniden Refah Partisi Çekmeköy İlçe Başkanı Önder Ayyıldız, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcıları Fatih Sırmacı, Ömer Yazıcı ve Ahmet Epli, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demir, Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit, Çekmeköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Kılıç ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan anma programında şehitler için kuran okundu ve dualar edildi. Daha sonra 15 Temmuz gecesinde yaşananları anlatan belgeseller ve Çekmeköy Belediyesi İhanet ve Direniş Temalı Kısa Film yarışmasında dereceye giren filmler vatandaşlara izletildi. Coşku ve hüznün hakim olduğu anma etkinlikleri  tüm gece devam etti.

Sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek yapılan programda vatandaşlara bayrak dağıtıldı.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor