Advert
Advert
en iyi casino siteleri

11. Dere Yan Kol 2. Etabının 560 metrelik kısmı tamamlandı

Pendik Belediyesi ekipleri “11. Dere Yan Kol” Esenler 2. Etabı’nın 560 metrelik bölümünü daha tamamladı. Yolun tamamlanan kısımları trafiğe açıldı.

11. Dere Yan Kol 2. Etabının 560 metrelik kısmı tamamlandı
11. Dere Yan Kol 2. Etabının 560 metrelik kısmı tamamlandı Anadolu Havadis

“11. Dere Yan Kol” çalışması tüm hızıyla sürüyor. Pendik Belediyesi ekipleri Velibaba Mahallesi’nden başlayıp Çamçeşme Mahallesi’nde biten toplam 9 km’lik yolun 2. etabını tamamlamak için hummalı bir çalışma yürütüyor. Ekipler son olarak 1050 metre uzunluğundaki ‘Esenler 2. Etabı’n Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi ile Kemer Caddesi arasındaki 560 metrelik bölümünü de tamamladı. Sürücüler yeni yolu kullanmaya başladı.

Tamamlanan kısımlar trafiğe açıldı

9 km’lik yolun yaklaşık 2 km’lik bölümü tamamen bitirildi. Sürücüler, Aytemiz Petrol’den Botaş Parkı’na kesintisiz ulaşım sağlayabiliyor. Yolun tamamına yakını çift şerit gidiş geliş şeklinde yapıldığı için sürücüler konforlu şekilde araç kullanabiliyor.

Nereden başlıyor? Nerede bitiyor?

“11. Dere yan kol” Velibaba Mahallesi Aytemiz Petrol’ün olduğu (Mimar Sinan Caddesi) bölgeden başladı.1. Etap bitti, 2. Etap (Esenler) ve 5. Etap (Çamçeşme) ise devam ediyor. Esenler, Güllübağlar ve Çamçeşme Mahallelerinden geçen yol, Kavakpınar TEM Bağlantı Yolu’nda inşa edilen yer altı araç geçidine bağlanacak. 11. Dere Yan Kol Yolu, Ankara Caddesi’nin trafik yükünü azaltmasının yanında Sabiha Gökçen Havalimanı’na daha hızlı erişimi sağlayacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor