Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Esev’de Yeni Dönem Kayıtları Başladı!

Esenler'in sanata açılan kapısı Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) için yeni dönem kurs kayıtları başladı. ESEV, yeni dönemde tüm sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Esev’de Yeni Dönem Kayıtları Başladı!
Esev’de Yeni Dönem Kayıtları Başladı! Anadolu Havadis

Esenler’in kültür ve sanat hayatına yön veren ESEV, yeni döneminde tüm sanatseverlere kapılarını açmaya hazırlanıyor. El Sanatları, Geleneksel Sanatlar, Sahne Sanatları, Müzik Branşları, Akademiler ve Atölyeler ana başlıkları altında 51 branşta eğitim veren ESEV’e, bu yıl yeni branşlar da eklendi.

Geçtiğimiz sezon pandemi sürecinde eğitimlerine online platformlar üzerinden canlı yayınlanan derslerle devam eden ESEV, bu sezon için sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun tedbirli bir eğitim dönemi için hazırlıklar yapıyor. Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde verilecek eğitimlere her yaştan sanatsever başvuru yapabilecek. 6-10 yaş arası çocuklar da piyano, drama, karikatür, resim  ve halk oyunları eğitimine başvuru yapabilecekler.

Son Başvuru: 4 Ekim

5 Ekim’de sosyal mesafe kurallarına uygun olarak yüz yüze derslerin başlayacağı kurslara katılmak isteyen adaylar, 30 Eylül Pazar gününe kadar www.esevkayit.com internet sitesi üzerinden online olarak başvurularını yaptıktan sonra, ESEV’e gelerek kayıtlarını tamamlayabilirler.

Detaylı bilgi almak isteyenler 0 (212) 611 85 62 numaralı telefonu arayabilirler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor