Advert
Advert
en iyi casino siteleri

T M M DENETİMİ

İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte tüm yurtta korona virüs salgını tedbirlerinin denetimi devam ederken, Çekmeköy’de yapılan denetimlere Kaymakam, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürü de katıldı.

T M M DENETİMİ
T M M DENETİMİ Anadolu Havadis

Kovid19 ilemücadele kapsamında koyulan kuralların uygulanışını kontrol etmek ve vatandaşları uyarmak amacıyla yapılan denetimler devam ediyor.  Megakent İstanbul’un en kalabalık noktalarından birisi olan Çekmeköy’de de 1 Ekim’de yapılan denetimlere Çekmeköy Kaymakamı AdemArslan, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Demir de katıldı. Denetlemede zabıta ve polis ekipleri, sosyal mesafe ve maske kontrolü yaptı.

Korona virüs riskinin devam ettiğini ve tüm vatandaşların maske ve sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek hijyenik olması gerektiğini belirten Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bugün ilçe protokolümüz ile beraber ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız ve hizmet esnaflarımızı denetledik. Bugün denetimlerimizde gördük ki Vatandaşlarımız ve esnaflarımız denetimlere yüzde 99 uymaktalar, sosyal mesafe kuralına, maske takmaya ve hijyenik olmaya oldukça özen gösteriyorlar. Bu güzel tutumlarından dolayı esnaflarımıza, vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte bizlere yardımcı olan emniyet teşkilatına, jandarma ekiplerine de teşekkür ediyorum“ diye konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor