Advert
Advert
en iyi casino siteleri

SOKAK ÇIKMA KISITLAMASINDA GÖREVLİLERE ÇORBA İKRAMI

Esenler Belediyesi ve Esenler Türk Kızılayı gönüllüleri, soğuk havada sokağa çıkma kısıtlaması ihlallerini kontrol eden ve güvenliği sağlayan polis ekiplerine, zabıta, bekçi, sağlık çalışanları ve itfaiye görevlilerine mobil çorba çeşmesinden akan sıcak çorbaları ikram etti.

SOKAK ÇIKMA KISITLAMASINDA GÖREVLİLERE ÇORBA İKRAMI
SOKAK ÇIKMA KISITLAMASINDA GÖREVLİLERE ÇORBA İKRAMI Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi İşletme Müdürlüğü ve Türk Kızılayı gönüllüleri, soğuk havada ilçenin değişik noktalarındaki giriş çıkışlarda sokağa çıkma kısıtlaması ihlallerini kontrol eden ve güvenliği sağlayan polis ekipleri, zabıtalar, bekçiler için seferber oldu. Esenler Belediyesi’nin çorba çeşmesinden akan çorbalar, ilçede bulunan 25 farklı polis kontrol noktalarına götürülerek, Türk Kızılayı gönüllüleri tarafından ikram edildi. Ekipler sağlık çalışanlarını ve itfaiye görevlilerini de unutmadı ve sıcak çorba ikramında bulundu.

ÇORBADA BİZİM DE TUZUMUZ OLSUN DEDİK

Pandemi sürecini, devletin ve milletin omuz omuza mücadele vererek birlikte atlatacaklarını söyleyen Esenler Belediyesi Başkan Danışmanı Burhan Kocaman, şu şekilde konuştu:

“Devletimiz, pandemi sürecinde her kurumuyla gecesini gündüzüne katarak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için her türlü gayreti gösteriyor. Bizler de Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun talimatı ve Esenler Türk Kızılay gönülleriyle birlikte, gecesini gündüzüne katarak görevini yerine getiren emniyet personeli arkadaşlarımıza ‘çorbada bizim de tuzumuz olsun’ diyerek çorba ikramında bulunduk. Esenler’de görev yapan bütün emniyet personeli arkadaşlarımızı gezerek çorba ikramında bulunuyoruz. Bu süreci el birliğiyle omuz omuza devletimizle, milletimizle birlikte atlatacağız.”

ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN

‘Soğuk kış günlerinde biz de onların içini ısıtmak istedik’ diyen Türk Kızılayı Esenler Şube Başkan Yardımcısı Yılmaz Kocakaya , “Bu soğukta bizleri korumak için nöbet tutan arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Onlardan Allah razı olsun. Esenler Kızılay şubesi olarak Esenler Belediyesi’nin desteğiyle onlara bir nebze destek vermek istedik” ifadelerini kullandı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor