Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÜNLÜ İSİMLER RADYO ESENLER’E KONUK OLDU

“Radyo Esenler” yeni yayın döneminde birbirinden değerli isimleri dinleyicisiyle buluşturuyor.

ÜNLÜ İSİMLER RADYO ESENLER’E KONUK OLDU
ÜNLÜ İSİMLER RADYO ESENLER’E KONUK OLDU Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü bünyesinde, Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde yayın hayatına başlayan Radyo Esenler, “Güzel Şeyler Duymak İçin Radyo Esenler” sloganıyla hayata geçirdiği yeni yayın programıyla ünlü isimleri dinleyenleriyle buluşturuyor.

BÜTÜN ŞARKILARIM ÇIKIŞ PARÇASI NİTELİĞİNDE

“Radyo Esenler”de her çarşamba saat 20:00’da konuk programcı olarak dinleyicisiyle buluşan Kadir Çetin, programında her hafta ünlü bir ismi konuk ediyor. İlk konuğu “Bağdat” isimli şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Ayla Çelik oldu. Kadir Çetin’in sorularını yanıtlayan Ayla Çelik, pandemi döneminde işlerine önlemlerini alarak ara vermeden devam ettiğini söyledi. Hakkı Yalçın ile birlikte yazdığı besteyi İrem Derici’nin seslendireceğini ve çok güzel okuduğunu belirtti. Aynı zamanda şarkı bestelemekten büyük keyif aldığını ve şarkılarının çıkış parçası niteliğinde olduğuna değindi.

YENİ ŞARKIMI  AYAZ ERDOĞAN ÇOK GÜZEL OKUDU

Kadir Çetin’in bir diğer konuğu “Cennetten Çiçek” isimli parçasıyla ünlenen Zehra oldu. 2020 yılına damga vuran parça ile ilgili kendisinin de güzel yorumlar aldığını belirten Zehra, yeni şarkısı “Ederin Olsun”un da çok zor bir parça olduğunu ve Ayaz Erdoğan’ın çok güzel okuduğunu belirtti.

ŞARKI SÖYLEMEKTEN BÜYÜK KEYİF ALIYORUM

Son olarak programına sevilen sanatçı Sinan Akçıl’ı konuk alan Kadir Çetin, keyifli bir program gerçekleştirdi. Sanatçı ilk olarak Esenler Belediyesi’ni ve  Radyo Esenler’i başarılı bulduğunu, güzel işlere imza attıklarını belirterek Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili olan Mehmet Tevfik Göksu’ya selamlarını iletti.

Sözü müziği  kendisine ait olan “Bye Bye” isimli bestesinden bahseden Akçıl çok güzel dönüşler aldığını, şarkı söylemekten büyük keyif aldığını söyledi. Kadir Çetin’in eski Akçıl ile şu an ki Akçıl’ı nasıl tanımlarsın sorusuna, ‘bir çok şey değişti bazı şeyler de yerine oturdu’ diyerek cevap verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor