Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İSTİKLAL MARŞI’NI EN GÜZEL ONLAR OKUDU

İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılına özel düzenlenen “İstiklal Marşımı En Güzel Ben Okurum!” yarışmasının kazanları belli oldu.

İSTİKLAL MARŞI’NI EN GÜZEL ONLAR OKUDU
İSTİKLAL MARŞI’NI EN GÜZEL ONLAR OKUDU Anadolu Havadis

Esenler Belediyesi Gençlik Bilgi ve Hikmet Evleri, İstiklal Marşı’nın kabulünün 100. yılına özel bir yarışma düzenledi. “İstiklal Marşımı En Güzel Ben Okurum!” adlı yarışmaya 4-70 yaş arasındaki herkes katıldı. Yarışmaya katılanlar İstiklal Marşı’nın ilk iki kıtasını en güzel şekilde okuyup, videoya çekerek Whatsapp uygulaması üzerinden gönderdiler. Yarışmanın kazanları ödüllerini Esenler Belediye Başkan Yardımcı Hasan Taşçı ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat’ın elinden aldılar.

YARIŞMAYA KATILAN BÜTÜN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Öğrencilere ödüllerini takdim eden Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat, “Belediyemiz, yaptığı bu faaliyetlerle çocuklarımıza milli, dini ve yerel adetlerimizi küçük yaştan gençlik evresi kadar belli bir düzenle verme gayreti içerisinde. Bu böyle de devam edecektir. Ben bu yarışmaya katılan öğrencilerimizin hepsini tebrik ediyorum.

Bütün öğrencilerimiz bizim için birinci olmuştur. Yarışmaya katılan, bize video gönderen tüm öğrencilerimize hediyeler vereceğiz. 250’ye yakın hediye paketlendi. Sadece dereceye giren öğrencilerimize hediye vermeyeceğiz. Bütün öğrencilerimize hediyeleri ulaştırılacak” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor