Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Attila İlhan’ın Hayatı Bu Sergide

Pendik Belediyesi’nin düzenlediği kültür sanat etkinlikleri kapsamında açılan “Attila İlhan Özel Sergisi” ünlü Şair Attila İlhan’ın şiirlerini ziyaretçilerine Türkiye’de bir ilk olarak sesli bir şekilde dinleme zevki sunuyor.

Attila İlhan’ın Hayatı Bu Sergide
Attila İlhan’ın Hayatı Bu Sergide Anadolu Havadis

Bugüne kadar birçok özel sergiye ev sahipliği yapan Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi bu kez 2005 yılında vefat eden ŞairAttila İlhan’ın eserlerini sanatseverlere sunuyor. Dünya Şiir Günü vesilesiyle de tekrar anılan ünlü Şair Attila İlhan’ın sevenleri, 5 Nisan’a kadar sergiyi ziyaret ederek farklı bir deneyim yaşama fırsatı bulacak. Attila İlhanBilim Sanat Kültür Vakfı İşbirliğiyle hazırlanan sergide sanatçının fotoğraf ve şiirlerinin yanı sıra özel eşyaları da sergileniyor.

Şiirler sesli olarak dinlenebiliyor

Sergide Attila İlhan’ın birbirinden güzel ve anlamlı 10’a yakın şiiri bulunuyor. Türkiye’de bir ilk olarak sergiye katılan misafirler bu şiirleri, özel olarak kurulan sistem ve ekipman sayesinde sesli olarak dinleyebiliyor. Vakıf aracılığıyla temin edilen koleksiyon parçaları arasında ünlü şairin kitapları, eski paltosu, plakları, çocukluktan yetişkinliğe anılarını barındıran fotoğrafları ve nostaljik telefonu da yer alıyor.Serginin açılışına katılanlara Pendik Belediyesinin hazırladığı Attila İlhan Özel Baskı Anma Gazetesi ücretsiz olarak dağıtılıyor. Anma Gazetesinde pek çok yazarın ve düşünürün Attila İlhan’ın hayatı,Türk edebiyatındaki yeri ve şiir geleneği hususunda kaleme aldığı yazılar yer alıyor.

 

#NeVarsaPendikteVar

Yer: Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi

Tarih: 19 Mart - 5 Nisan 2021

Saat: 14.30

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor