Advert
Advert
en iyi casino siteleri

2020 YILI KESİN HESAP BÜTÇESİ KABUL EDİLDİ

Çekmeköy Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi gerçekleştirilen iki oturumla tamamlandı

2020 YILI KESİN HESAP BÜTÇESİ  KABUL EDİLDİ
2020 YILI KESİN HESAP BÜTÇESİ  KABUL EDİLDİ Anadolu Havadis

Çekmeköy Belediyesi Mayıs Ayı Meclisi Pandemi tedbirleri kapsamında Turgut Özal Kültür Merkezi’nde gerçekleşti.Meclis birinci oturumundaAK Parti, Cumhuriyet Halk Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi ve İYİ Parti grup başkanları Filistin’e destek vererek İsrail’i kınadı. Meclis gündemindeki maddeler okunarak ilgili komisyonlara havale edildi.

20 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen ikinci oturumda ise  2020 yılı kesin hesap bütçesi görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi.

Meclis ikinci oturumunda parti gruplarına seslenen Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı ve  AK Parti Grup Başkanvekili Fatih Sırmacı; bütçe ile ilgili sorulara cevap verirken, “2020 kesin hesabı incelendiğinde 270.000.000 TL tahmin edilen gelir bütçesinin 268.637.686  TL ile  yüzde 99.5 oranında gerçekleştiği, 270.000.000 TL  tahmin edilen gider bütçesinin 252.335.269 TL ile yüzde 93.46 oranında gerçekleştirildiği görülecektir.

Gelir kalemleri ve giderlerde yüzde hedeflerini tutturan bütçe raporumuzun bir teşekkürü hak ettiğini düşünüyorum. Hesabın hazırlamasında emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımıza ve Belediye Başkanımız Ahmet Poyraz’a teşekkür ediyorum. ”dedi.

Mayıs meclisi, Meclis Başkan Vekili Şenol Alan’ın çalışmalar için teşekkürünün ardından Haziran ayında toplanmak üzere sona erdi.

 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor