Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Haydi Fatih! Adayını Destekle

“Katılımcılıkta Yenilik Ödülü” Yarışmasına Desteklerinizi Bekliyoruz

Haydi Fatih! Adayını Destekle
Haydi Fatih! Adayını Destekle Anadolu Havadis
“Uluslararası Katılımcı Demokrasi Gözlemevi (OIDP)” girişiminin 15 yıldan beri her yıl dünya genelinde katılımcılıkla ilgili olarak verdiği “Katılımcılıkta Yenilik Ödülü”ne Fatih Belediyesi’nin projesi de aday olmaya hak kazandı.
 
Dünya çapında yenilikçi proje başvurularının kabul edildiği yarışmaya 16 ülkeden 50 başvuru aday olmaya hak kazandı. Elemelerden geçerek oylamaya hak kazanan 50 projeden biri de, Fatihlilerin şikâyetlerini optimum sürede çözüme kavuşturarak, taleplerini projelere dönüştüren "Fatih Belediyesi Katılımcı Yönetim Modeli" oldu. Uygulama ile demokrasinin önemli sac ayaklarından biri olan “Katılımcı Yönetim Modeli” stratejisiyle; FABİM (Fatih Belediyesi İletişim Merkezi) üzerinden gelen talepler, Fatihlilere yönelik periyodik olarak gerçekleştiren anketler ve yapılan aramalarla talepler süzülerek öncelikli ihtiyaçlar tespit ediliyor, proje ve çalışmaları bu ihtiyaçlara göre belirlenerek uygulamalar hayata geçiriliyor. 
 
Yapılacak oylama sonucunda en çok oy alan projenin ödüle layık görüleceği yarışmada, ilk 20 proje hakem heyeti tarafından belirlenerek, ödüller sunulacak. 31 Mayıs’a kadar devam edecek olan yarışmada tüm Fatihlileri projemize destek olmaya davet ediyoruz.
Oylamaya Katılmak ve Fatih Belediyesi’ne Destek Olmak İçin Aşağıdaki Adımları İzleyebilirsiniz:
 
https://participate.oidp.net/users/sign_up?locale=en
 
(Adınız - soyadınız, mail adresiniz ve oluşturmak istediğiniz şifreyi girip “Sign Up” butonuna tıklayarak üyeliğinizi tamamlayınız.)
2.         Giriş yaptıktan sonra tüm projeler ekranınızda görülecektir. Buradan Fatih Belediyesi’nin projesini bulup; “support” butonuna tıklayarak projeye destek verebilirsiniz. Eğer projeyi bulamadıysanız aşağıdaki linke tıklayıp projeye direkt olarak geçiş yapabilirsiniz.
 
https://participate.oidp.net/processes/award2021/f/246/proposals/2909
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor