Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ALEMDAĞ KAPALI YÜZME HAVUZU HİZMET VERMEYE BAŞLADI

Çekmeköy Belediyesi ilçeye bir kalıcı eser daha kazandırdı

ALEMDAĞ KAPALI YÜZME HAVUZU HİZMET VERMEYE BAŞLADI
ALEMDAĞ KAPALI YÜZME HAVUZU HİZMET VERMEYE BAŞLADI Anadolu Havadis

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın 2019 seçimlerinde söz verdiği bir proje daha hayata geçti.  Başkan Poyraz’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle ilçeye kazandırdığı Alemdağ Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi’nin inşaat çalışmaları tamamlanarak hizmete açıldı. Alemdağ Stadı, halı saha ve fitness salonunun bulunduğu 126. Sokakta yapımı tamamlanan tesiste; fitness, pilates ve yüzme havuzuna kayıtlar alınmaya başlandı.

Bodrum, zemin, çatı teras katlarıyla 2.000 m2’lik bina yanındaki spor tesisleri ile birleştirilerek Yüzme Havuzlu Spor Kompleksi olarak tam kapasiteyle hizmet verecek. Tesis içerisinde fitness salonu, pilates kursu  ve halı sahada bulunuyor.  

Vatandaşlar kayıtlarını tesisten yapabilecek

15 Kasım itibariyle hizmet vermeye başlayan tesislere kayıt olmak isteyen vatandaşlar, başvuru formu doldurup; hepatit a testi, iki adet fotoğraf ve kimlik fotokopisini tesislerde bulunan görevli personele teslim ederek kayıt işlemlerinin tamamlayabilecek. Kayıt olunacak branşa göre farklılık gösteren fiyat ve seans bilgileri için vatandaşlar tesiste hazır bulunan personellerden detaylı bilgi alabilecekler.  

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Biz bu şehri vatandaşlarımızla birlikte kurduk birlikte yönetiyoruz. Mahallemize gerçekleştirdiğimiz  ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın bu yönde  yoğun bir talebi vardı. Önce Alemdağ stadı etrafından bulunan alanda büyük bir yürüyüş parkuru inşa edip vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bugünde spor kompleksimiz halkımıza hizmet vermeye başlıyor. Bu çalışmanın hayata geçirilmesinde belediyemize büyük destek sağlayan Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Kasapoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Tesislerimiz ilçemize ve mahallemize hayırlı uğurlu olsun, ” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor