Advert
Advert
en iyi casino siteleri

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDE TÜRKİYE’DE BİR İLK: E- RUHSAT

Vatandaşların belediye ile olan işlemlerini kolaylaştırmak için her geçen gün yeni bir gelişme ile çalışmaya devam eden Sancaktepe Belediyesi, Türkiye genelinde bir ilke imza atarak ‘e- Ruhsat’ uygulaması ile Yapı Ruhsat Takip Sistemini hizmete sundu.

SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDE TÜRKİYE’DE BİR İLK: E- RUHSAT
SANCAKTEPE BELEDİYESİ’NDE TÜRKİYE’DE BİR İLK: E- RUHSAT Anadolu Havadis

Sancaktepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı iş ve işlemleri yapmak amacıyla geliştirilen  "E-Ruhsat Sistemi’ ile İmar Durumu,Yeni İnşaat Ruhsat Başvurusu, Yenileme ve Yeniden Ruhsat Başvurusu ile İsim değişikliği ve Tadilat ruhsat başvurusu gibi işlemleri vatandaşlar belediyeye gelmeden Belediye resmi internet sitesi üzerinden rahatlıkla yapabilecek. 

İnternet sitesi üzerinden alınacak kullanıcı adı ve şifre ile birlikte Kullanıcılar başvuru yapacakları belge türünü seçip, istenilen bilgileri girdikten sonra bu belge türüne ait zorunlu evrakları ekleyerek başvurularını tamamlayacaklar.

Kullanıcılar yapmış olduğu başvurular ile ilgili süreçleri şeffaf bir şekilde kendilerine ait bilgi ekranında görmüş olacak.Ayrıca bu bilgiler vatandaşlara e-posta ve SMS yolu ile gönderilecektir.Bunun yanında vatandaşlar hem yeni başvuruları hem de geçmişe yönelik başvurularını bu sistem sayesinde ekranlarında görme fırsatı bulacaktır.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde hayata geçirilen e-ruhsat hizmeti sayesinde, halkımız bundan sonra özellikle pandemi döneminde belediyeye gelmek zorunda kalmadan, güncel veriler üzerinden tek tuşla ruhsat durumu takibi yapılabilecek. Böylece vatandaşlarımız, e-ruhsat sisteminin devreye girmesiyle birlikte hem zamandan tasarruf edecek, hem de istedikleri bilgilere daha hızlı ve kolay bir şekilde ulaşabileceklerdir.

Sancaktepe Belediyesinin bir İlk olarak hizmete soktuğu bu sistem ile ana hedefi, güçlü iletişim, en uygun süre ve üstün şeffaflık elde etmektir.

Tüm bunların dışında sistem sayesinde aynı zamanda kurum personellerinin performansları gözlemlenip daha efektif çalışılabilmesi için ilgili karar destek raporları alınabilecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor