Advert
Advert
en iyi casino siteleri

BAŞKAN GENÇLERLE ENERJİ DEPOLADI

Başkan İsmet Yıldırım’ın gençlerle bir araya gelip sohbet ettiği “Motivasyon Buluşmaları” devam ediyor. Bu kez de Ümraniye Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Başkan Yıldırım’la buluşarak, keyifli ve enerji dolu dakikalar geçirdi.

BAŞKAN GENÇLERLE ENERJİ DEPOLADI
BAŞKAN GENÇLERLE ENERJİ DEPOLADI Anadolu Havadis

Ümraniye Belediyesi gençlere yönelik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ümraniyeli gençlerin sosyal, kültürel ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak için birçok çalışma yapan Ümraniye Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçen “Motivasyon Buluşmaları” gençler tarafından büyük ilgi görüyor. Gençler bu programlar aracılığıyla Başkan İsmet Yıldırım’la bir araya gelerek yoğun ders programları arasında nefes alma imkânı buluyor. Her fırsatta gençlerle bir araya gelen Başkan Yıldırım tecrübelerini paylaşarak, onlarla fikir alış verişinde bulunuyor.

“Motivasyon Buluşmaları” programında bu kez de Ümraniye Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Başkan Yıldırım’la bir araya geldi. Meydan AVM’de yer alan Just Academy adlı mekânda gerçekleşen programda Başkan Yıldırım gençlerle yakından ilgilendi. Gençler programda Yıldırım’a büyük ilgi gösterdi. “Motivasyon Buluşmaları” önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Başkan İsmet Yıldırım yaptığı açıklamada, “Bir süre önce başlayan Motivasyon Buluşmaları programlarından çok keyif alıyorum. Yoğun çalışma tempomun arasında verdiğim bu molalar bana gerçekten çok iyi geliyor. Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizle bir araya gelmek, onlara tecrübelerimi aktarmak ve onların fikirlerini dinlenmek benim için çok önemli” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor