Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÜMRANİYEDE BİNLERCE KİŞİYE AŞURE İKRAMI YAPILDI

Ümraniye Belediyesi, Muharrem ayı dolayısıyla kaynattığı aşureleri, Alemdağ Caddesi üzerinde gerçekleşen etkinlikle binlerce kişiye ikram etti. Aşure pişirme ve dağıtım programın da Başkan İsmet Yıldırım, kazanların başına geçerek vatandaşlara aşure ikram etti.

ÜMRANİYEDE BİNLERCE KİŞİYE AŞURE İKRAMI YAPILDI
ÜMRANİYEDE BİNLERCE KİŞİYE AŞURE İKRAMI YAPILDI Anadolu Havadis

Ümraniye'de Alemdağ Caddesi üzerinde, Muharrem ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikramında bulunuldu. Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın katılımıyla vatandaşlara hazırlanan aşureler ikram edildi. Gerçekleşen program dâhilinde binlerce kişiye aşure dağıtılırken, Muharrem ayı genelinde ise ilçede 4 farklı noktada yaklaşık 50 bin kişilik aşure dağıtılmış olacak.

Program dâhilinde üretilen aşureler kaynatılırken, Başkan İsmet Yıldırım önlük giyerek aşure yapımına katıldı. Hazırlanan aşureler vatandaşlara ikram edildi.

Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, “Muharrem ayının 10. gününde aşure gününde yine Alemdağ Caddesi’nde dostlarla beraberiz. Aşure bizim hem dinimizde hem de gelenek ve göreneklerimizde beraberlik ve birlik içerisinde olmamız için güzel bir gün, yani bayram günü. Bir taraftan da Hazreti Hüseyin efendimizin’de şehit edilmesinden dolayı da ciddi bir hüznümüz var. Cenab-ı Hak Hüseyin efendimizin ve şehit olan diğer sahabenin hepsine gani gani rahmet eylesin. Nice bu günlerde buluşmak üzere. birlik ve beraberliğimiz daim olsun inşallah.” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor