Advert
Advert
en iyi casino siteleri

GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ

Çekmeköy Belediyesi, üniversite sınavını kazanarak kaydını yaptıran öğrencilere 1000 TL eğitim desteği verecek.

GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ
GENÇLERE EĞİTİM DESTEĞİ Anadolu Havadis

Üniversiteye hazırlık kursları,  dijital kütüphane, dijital soru bankası Pakodemy, Açık Fikir Platformu,  kütüphaneler ve mezuniyet törenleri gibi hizmetlerle yıl içinde gençlerin yanında olan Çekmeköy Belediyesi;  YKS  sonuçlarının açıklanmasın ardından ilçede dört ayrı noktada tercih merkezleri kurmuş ve gençlerin yanında olmuştu.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz bu hizmetlerin yanı sıra yeni bir hizmetin müjdesini gençlerle paylaştı. Bu yıl Çekmeköy’de üniversiteye kaydını yaptıran öğrencilere devlet özel vakıf fark etmeksizin 1000 Türk Lirası eğitim desteği sağlanacak.

Başkan Poyraz müjdesini şöyle açıkladı, “Yıl içinde çeşitli vesilelerle sizleri ziyaret edip sohbetler ettik. Pakodemi, DENES, Dijital Kütüphane gibi eğitim projeleri ve yeni açtığımız 5 kütüphanemizle hep yanınızda olduk. Lise eğitiminizi tamamladığınız mezuniyet törenlerinizi ise bizzat düzenleyip coşkunuza ortak olduk. YKS sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından  ilçemizde dört noktada açtığımız tercih merkezlerimizde uzman eğitmenlerimizle doğru tercihler yapabilmenize yardımcı olduk.  Üniversite  yerleştirme sonuçları açıklandı, hepinize hayırlı olmasını diliyorum. Şimdi ise üniversiteye kayıt yaptıran genç kardeşlerime müjdemiz var. Özel, devlet, vakıf fark etmeksizin üniversiteye kayıt olan gençlerimize bu yıl 1000 TL eğitim desteği sağlıyoruz. Bu imkandan faydalanabilmek için web sitemizden başvuru formunu doldurmanız yeterli. Son olarak üniversiteye yerleşemeyen genç kardeşlerime de seslenmek istiyorum. Çok çalışarak hedeflerinize önümüzdeki yıl ulaşacağınızdan şüphemiz yok. Bu süreçte kütüphanelerimiz başta olmak üzere birçok imkanla yanınızda olacağız. Bir abiniz olarak eğitim hayatınızda başarılar diliyor, hepinizi Allah’a emanet ediyorum. “ dedi.

Bu hizmetten, 1 Ocak 2022 tarihinden önce Çekmeköy’de ikamet eden 2020-21 ve 2021-22 yılı mezunları faydalanabilecektir. Açıköğretim ve uzaktan eğitim öğrencileri başvuruda bulunamazlar.  Başvurunuzun kabulü için üniversiteye kayıt belgenizi mutlaka sisteme yüklemelisiniz. ( Üniversite tercih belgesi ya da kazandı belgesi kabul edilmemektedir)

 

Başvuru linki: https://bit.ly/3dzkvCY

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor