Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ŞİLE BELEDİYESİ ‘YAZ BOYU FESTİVAL ETKİNLİKLERİ’NDE AĞVA’DA SAHNE HANDE YENER’İN OLDU!

Şile Belediyesi, birbirinden ünlü sanatçıları Ağva festival sahnesinde seyircileriyle buluşturmayı sürdürüyor. Şile Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Boyu Festival etkinlikleri kapsamında 12 Ağustos Cuma akşamı 22:00'de Ağva Meydanı, muhteşem performansı ile Hande Yener’i ağırladı.

ŞİLE BELEDİYESİ ‘YAZ BOYU FESTİVAL ETKİNLİKLERİ’NDE AĞVA’DA SAHNE HANDE YENER’İN OLDU!
ŞİLE BELEDİYESİ ‘YAZ BOYU FESTİVAL ETKİNLİKLERİ’NDE AĞVA’DA SAHNE HANDE YENER’İN OLDU! Anadolu Havadis

Muhteşem Ses, Muhteşem Konser!
Ünlü şarkıcı Hande Yener, Şile Belediyesi’nin düzenlediği ‘Yaz Boyu Festival Etkinlikleri’ kapsamında Ağva Meydanı’nda sahneye çıktı. Ağva'da sevenleri ile buluşan Hande Yener. sevilen şarkılarını seslendirerek, muhteşem sesinin yanı sıra sahne performansı ile de büyük beğeni kazandı. Şarkılarıyla olduğu kadar çarpıcı imajıyla da adından sıkça söz ettiren Hande Yener'in muhteşem konseriyle sevenlerini coşturarak, izleyenlerini kendine hayran bıraktı.



Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı: “Değerli Sanatçımız Hande Yener'e ve Ağvalılar’a Teşekkür Ediyorum.”
Konser sırasında davet üzerine sahneye gelen Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, 
Şile Belediyesi ‘Yaz Boyu Festival Etkinlikleri’ne katkıları için  Hande Yener'e teşekkür ederek Şileli  kadınlar tarafından el emeği ile hazırlanan yerel ürünlerden oluşan hediyeler takdim etti. Kendisine hediye edilen el dokuması Şile Bezi fular ile konserinde şarkılarını seslendiren sanatçıyı dinleyiciler uzun ssüre alkışladı.


Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, “En büyük teşekkürü değerli ses sanatçımız Hande Yener'e ve sanata, sanatçıya her daim sahip çıkan, bu etkinliklerimizde yanımızda olarak, bizleri yalnız bırakmayan Ağvalılar’a ediyorum. İyi ki varsınız!” dedi.

Ağva'da Muhteşem Müzik Ziyafeti “Koliva” ve “Kutsi” İle Sürüyor
Şile Belediyesi, düzenlediği ‘Yaz Boyu Festival Etkinlikleri’nde bu haftasonu Ağva’da 13 Ağustos Cumartesi, 22.00'da Koliva ve 14 Ağustos Pazar, 22.00'da ise Kutsi konserleri ile devam edecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor