Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ALİ ARTMAZ GENÇ İLETİŞİMCİLERLE BULUŞTU

Esenler Belediyesi Sanat Evi (ESEV) ve İletişim Platformu Derneği ortaklığında düzenlenen 3. Esenler Medya Akademisi’nde dersler devam ediyor. Akademide bu hafta, TRT Washington Muhabiri Ali Artmaz, dış habercilik ile ilgili bilgi ve tecrübelerini düzenlenen seminerle gençlerle paylaştı.

ALİ ARTMAZ GENÇ İLETİŞİMCİLERLE BULUŞTU
ALİ ARTMAZ GENÇ İLETİŞİMCİLERLE BULUŞTU Anadolu Havadis

İletişim ve medya alanında yer almak ve kariyer yapmak isteyen gençlere kapsamlı bir eğitim veren 3. Esenler Medya Akademisi’nde dersler devam ediyor. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen eğitimlerle gençler, hem sektördeki isimlerle bir araya geliyor hem de pratik yapma imkanı buluyor. Akademinin bu haftaki konuğu ise TRT Washington Muhabiri Ali Artmaz oldu. Çevrim içi gerçekleşen seminere Washington’dan katılan Artmaz, gençlerle bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

YABANCI DİL ÇOK ÖNEMLİ

Programda genç iletişimcilerin sorularını da yanıtlayan Artmaz, mesleki tecrübelerinden örnekler vererek bilginin önemine değindi. Dış habercilik alanında bilginin çok önemli olduğunu belirten Artmaz, gazetecilerin sahip olması gereken özellikleri anlattı. Artmaz ayrıca dış habercilik alanında gazetecilik yapmak isteyen iletişimcilerin yabancı dil noktasında kendilerini geliştirmeleri gerektiğini belirterek ikinci bir yabancı dilin gerekliliğine dikkat çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor