Advert
Advert
en iyi casino siteleri

Genç Eyüpsultan'da Kasım ayı kazananları ödüllerini aldı

Eyüpsultan Belediyesi'nin Eyüpsultan’da yaşayan gençler için hayata geçirdiği uygulama Genç Eyüpsultan'da Kasım ayı kazananları ödüllerini aldı.

Genç Eyüpsultan'da Kasım ayı kazananları ödüllerini aldı
Genç Eyüpsultan'da Kasım ayı kazananları ödüllerini aldı Anadolu Havadis

BİRİNCİYE BİLGİSAYAR, 150 KİŞİYE MUHTEŞEM ÖDÜLLER

Genç Eyüpsultan uygulamasında gençler, kullanım durumlarına göre kazandıkları elmaslarla birbirinden güzel sürpriz hediyelere sahip olabiliyor. Her ayın birincisine bilgisayar ve her ayın ilk 150’sine çeşitli ödüllerin verildiği uygulamada bu ay birinci olan Gökçen Burgan bilgisayar, ikinci olan Betül Çatalkaş tablet ve üçüncü olan Yusuf Elalmış bisiklet kazandı.

UYGULAMADA YAŞ SINIRI 13 – 30 OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Eyüpsultan Belediyesi Çiftalan Gençlik Kampı’nda düzenlenen ödül töreninde kazananlara ödüllerini Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken verdi. Başkan Deniz Köken, Genç Eyüpsultan uygulamasına gösterilen yoğun ilgiden dolayı 16 - 30 olan yaş sınırının 13 - 30 olarak değiştirildiğini açıkladı.

BAŞKAN DENİZ KÖKEN GENÇ FORUM’DA GENÇLERLE BULUŞTU

Ödül töreninden önce ise Başkan Deniz Köken, Gençlik Merkezinde eğitim gören gençlerle düzenlenen Genç Forum'da gençlerle sohbet edip, deneyimlerini ve tecrübelerini paylaşarak projeler hakkında bilgi verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor