Advert
Advert
en iyi casino siteleri

CREA CENTER’DAN YENİ İŞBİRLİĞİ

AB Karadeniz Sınır Ötesi İşbirliği Desteğiyle Çekmeköy Belediyesinin Liderliğinde 5 ülkede yürütülen Crea Centers Projesi kapsamında ilçemizde faaliyetine başlayan Crea Center Çekmeköy Yerleşkesinde GOSB Teknopark ile işbirliği toplantısı gerçekleştirildi.

CREA CENTER’DAN YENİ İŞBİRLİĞİ
CREA CENTER’DAN YENİ İŞBİRLİĞİ Anadolu Havadis

Crea Center Çekmeköy Yerleşkesinde gerçekleşen toplantıyla; GOSB (Gebze Organize Sanayi Bölgesi,) Teknopark ile işbirliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, GOSB Teknopark Genel Müdürü Tolga Bildirici, Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Latif Coşar ve Crea Center Proje ekibi katıldı. Her iki kurumun iş birliği imkanlarının görüşüldüğü toplantıda Crea Centers Projesi tanıtıldı.  GOSB Teknoparkı’n Türkiye’de Sanayi içinde kurulan ilk Teknopark olduğunu ifade eden Genel Müdür Bildirici konuşmasına, ‘’2017 yılı itibariyle en çok ihracat yapan 5 Teknoparktan biriyiz. Bünyemizde 130 adet ARGE- Yazılım ve Tasarım konularında faaliyet gösteren firma var.’’ şeklinde devam etti.

Toplantıda dijital dönüşümün ve yaratıcı endüstrilerin ülke ekonomisine katkıları, özel sektöre kamunun bir katalizör olarak katkı sağlamasının önemi gibi konular konuşuldu. Crea Ccnters projesi ile ilgili beğenisini ifade eden Bildirici, Proje yetkililerini ve ekibini tebrik etti.

Toplantının sonunda  Crea Centers Projesi kapsamında GOSB Teknopark ile Çekmeköy Belediyesi arasında iş birliği protokolü  yapılması kararı alındı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor