Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ÇEKMEKÖYLÜ GENÇLER TARİHE YOLCULUK EDİYOR

Çekmeköy Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile binlerce genci Osmanlı İmparatorluğu’nun kuruluşuna şahitlik etmiş toprakları ziyarete götürüyor

ÇEKMEKÖYLÜ GENÇLER TARİHE YOLCULUK EDİYOR
ÇEKMEKÖYLÜ GENÇLER TARİHE YOLCULUK EDİYOR Anadolu Havadis

Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen “Kuruluş İllerini Tanıyoruz” projesi kapsamında, Çekmeköylü gençler Bursa ve Edirne’yi ziyaret ediyor. Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapan kadim şehirlerimizi rehberler eşliğinde gezen gençler hem eğleniyor hem de öğreniyor.

Bursa’da; Cumalıkızık, Ulu Camii ve Tophane, Emir Sultan Camii, Yeşil Türbe,  Irgandı Köprüsü ve Fetih Müzesini gezen Çekmeköylü gençler, Edirne’de; Sultan 2. Beyazıt Külliyesi, Hıdırlık Tabyası, Karaağaç ve Lozan Anıtı, Saraçlar ve Ali Paşa Camisi ile Selimiye Camilerini ziyaret ediyorlar.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “ Gençler için hayata geçirdiğimiz birçok projeden sadece bir tanesi bu geziler. İstedik ki gençlerimiz 624 yıl dünyaya hüküm süren Osmanlı İmparatorluğu’nun kurulduğu şehirleri ziyaret etsin ve bize bıraktıkları kültür mirasını görsün, anlasınlar. Ben tüm gençlerimize keyifli geziler diliyorum. İnşallah hem eğlenir hem de öğrenirler,” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor