Advert
Advert
en iyi casino siteleri

İKİ YENİ TAKSİ DURAĞI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Çekmeköy Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarına inşa ettiği taksi duraklarına yenileri eklendi.

İKİ YENİ TAKSİ DURAĞI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI
İKİ YENİ TAKSİ DURAĞI TÖRENLE HİZMETE AÇILDI Anadolu Havadis

Çekmeköy Belediyesi’nin yıl içinde çalışmalarına başladığı 10 taksi durağından iki tanesi geçtiğimiz ay törenle hizmete açılmıştı. 2023 yılının ilk ayında ise Mimar Sinan Mahallesi ve Aydınlar Mahallesi’nde inşa edilen taksi durakları da törenle hizmete açıldı. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış programlarına; AK Parti İlçe Başkanı Akın ilhan, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Tahsin İnce, Ümraniye Şöförler Odası Başkanı Nezih Mert, meclis üyeleri, muhtarlar ve taksici esnafı katıldı.

Programda selamlama konuşması yapan Başkan Poyraz; “ Geçtiğimiz ay iki taksi durağımızı hizmete açmıştık. Bu ayda iki taksi durağımızı açıyoruz. Bunlar gerçekten güzel şeyler, baktığınız zaman çok büyük yapılar değil ama neticede buradaki taksici kardeşlerimizin ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlanmış, yapılmış ve inşallah hem çalışanıyla gem müşterisiyle memnun edeceğimiz güzel mekanlar. Biz bu konuda bütün taksi duraklarımızı değiştiriyoruz. Modern yaşam mimarisine uygun bu yeni duraklarımızın şehrimize, esnafımıza ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum, “ dedi.

 Ümraniye Şöförler Odası Başkanı Nezih Mert,  “ Belediye Başkanımıza bu durakları kazandırdığı için teşekkür ediyorum. Taksici esnafı bu hizmetleri hiç bir zaman unutmayacaktır, “dedi.

 
 
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor