Advert
Advert
en iyi casino siteleri

ESENLERLİ İZCİLER KAMPTA BULUŞTU

Esenlerli izciler, Beykoz Kent Ormanı İzcilik Tesisleri'nde hem kış kampı yaptı hem de izcilik eğitimi aldı.

ESENLERLİ İZCİLER KAMPTA BULUŞTU
ESENLERLİ İZCİLER KAMPTA BULUŞTU Anadolu Havadis

Esenler Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü izcileri izci kampında hem temel izcilik eğitiminden geçip hem de gönüllerince eğlendiler. Şehrin stresinden ve gürültüsünden uzak, doğa içinde gerçekleşen kampa, yaşları 7 ile 17 arasında değişen 200 izci ve lider katıldı. Beykoz Kent Ormanı İzcilik Tesisi’nde yapılan izci kampında izciler çeşitli etkinliklerle eğlenceli vakit geçirdiler.

EĞİTİM DE VAR, EĞLENCE DE

Bir haftalık kamp boyunca izciler, tertip düzen kontrolünün ardından; “Temel İzcilik Bilgileri”, “Kol Komutları”, “Fonetik Alfabe”, “Amatör Telsizcilik” gibi temel bilgiler alırken “Parmak Boyama”, “Paintball”, “Badminton”, “Ok Atma”, “Çevre Gezisi” gibi uygulamalı eğitimler ile de keyifli günler geçirdiler.

KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİ SÖYLEDİLER

İzciler, kamp süresince aldıkları eğitimlerin yanı sıra oldukça neşeli vakit geçirdiler. İzcilerin kamp ateşinde oynadıkları oyunlar, skeçler, bireysel gösteriler, ilahiler, kahramanlık türküleri ve şiirler kampa ayrı bir hava kattı. Yarıyıl tatillerinin keyifli ve verimli geçtiğini, bundan sonraki süreçte yapılacak kamp programlarına tekrar gelmekten memnuniyet duyacaklarını belirten izciler, desteklerinden ve katkılarından dolayı Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu’ya ve emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
EROKSPOR KENDİ SAHASINDA KAYBETMİYOR
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor
Yayalar’ı Ankara Caddesi’ne bağlayan sokak genişletiliyor